GOLFBAAN MAASTRICHT

Golfschool Het Rijk van Margraten

Professioneel, persoonlijk en toegankelijk voor iedereen; dat is de golfschool van Het Rijk van Margraten. Op onze PGA-erkende vestiging van Golfschool Het Rijk staat een enthousiast team van ervaren golfprofessionals klaar om u de golfervaring te geven waar u naar op zoek bent!  Indien u geregistreerd staat bij Het Rijk van Margraten kunt u golfles reserveren via de Online lesagenda>>

 

Ons veelzijdige lesaanbod

 


Voor iedereen, op elk niveau

Of u nu een beginnende golfer bent of ver gevorderd in uw spel, u bent van harte welkom op Golfschool Het Rijk van Margraten. Het lesaanbod is veelzijdig en met zorg samengesteld volgens het 9-stappenplan van de PGA Holland en de Nederlandse Golf Federatie. Hierdoor  is er altijd een lesprogramma dat bij uw golfniveau past. Zowel in groepsverband als individueel kunnen beginnende golfers worden opgeleid tot het behalen van baanpermissie en vervolgens tot handicap 54. Voor ervaren golfers zijn er lesprogramma’s die er op gericht zijn om de handicap te verlagen tot 36, 28 en zelfs single. Hiernaast zijn er speciale lesprogramma’s die gericht zijn op de verbetering van bepaalde spelaspecten, clubfitting mogelijkheden, ééndaagse lesarrangement en diverse golfclinics voor groepen.


Kwaliteit op Het Rijk

Op Het Rijk van Margraten vindt u de kwaliteit die u verwacht. De uitgebreide les- en oefenfaciliteiten behoren tot de mooiste van het land en de golfprofessionals beschikken over moderne meetapparatuur en golfsimulatoren waarmee golfspel geanalyseerd kan worden. In ons clubhuis vindt u een gezellige lounge en een vriendelijke golfshop die nauw samenwerken met de golfprofessionals. Hierdoor kunt u ook bij de aanschaf van golfmaterialen rekenen op advies op maat.

Webmarketing: Bookerz BV - Marketing & Communicatie