GOLFBAAN MAASTRICHT

Golfshop

Op Golfbaan Het Rijk van Margraten vindt u een kleine golfshop met een verrassende keuze aan golfmaterialen, golfkleding en golfschoenen van diverse topmerken. U bent zeven dagen per week van harte welkom voor een waardevolle aanvulling op uw golfuitrusting en professioneel advies.  


Golfmateriaal op maat

De golfshop beschikt over moderne hulpmiddelen waarmee clubadvies op maat gegeven kan worden. Onze golfprofessionals werken met moderne meetapparatuur en revolutionaire clubfittingsystemen van belangrijke A-merken als Callaway, Cobra en Ping die het mogelijk maken om golfmateriaal samen te stellen dat aansluit op uw fysieke mogelijkheden. Een kleine aanpassing in de lie, lengte, kop, shaft, of grip kan uw golfniveau en spelplezier enorm beïnvloeden! Het samengestelde materiaal mag zowel op de driving range als op de baan getest worden. Via 043-3569999 kunt u contact opnemen om uw persoonlijke clubfitting te reserveren.  


Golfkleding en schoenen van nu

De nieuwste golfmode is hip en draagt comfortabel. In onze golfshop vindt u voor zowel dames als heren een ruim assortiment zomer-, winter- en regenkleding van toonaangevende merken als Abacus, Daily Sports en Nike. Natuurlijk hebben wij ook een veelzijdige collectie golfschoenen van o.a. Footjoy, Quick en Ecco. De ruime keus aan ballen, golftassen en accessoires maakt ons aanbod compleet!

 

Giftcards van ieder gewenst bedrag

In de golfshop van Het Rijk van Margraten zijn mooie giftcards verkrijgbaar van ieder gewenst bedrag. Deze giftcards kunt u op alle vier de golfbanen van Het Rijk besteden aan producten in de golfshop, golflessen en greenfee. Leuk om te weten wanneer u iemand bijvoorbeeld een golfclub of golfles cadeau wilt doen maar niet zeker weet wat de juiste keuze is. Wilt u een giftcard bestellen? Stuurt u dan een mail aan shop@golfbaanhetrijkvanmargraten.nl


Actueel in de golfshop

In juni 2014 ontvangt u bij aankoop van twee Footjoy handschoenen de derde gratis. Of uw favoriete handschoen nou de Weathersof, GTXtreme of de Spectrum is, de actie geldt op alle modellen. Hiernaast krijgt u bij aankoop van een Callaway X2 Hot driver een Callaway X2 Hot hybride cadeau.

 

Gepersonaliseerde Golf give-aways en prijzen

Mooie give-aways en prijzen voorzien van een logo, tekst of foto vormen een leuk cadeau en maken iedere golfdag compleet. Er is een keur aan mogelijkheden op het gebied van golfbenodigdheden, luxe artikelen of kleurrijke kleding. Voor meer informatie over ons veelzijdige aanbod kijkt u op: Het Rijk Golfbanen Promosite.

 

Openingstijden

Tot en met 31 oktober 2014 is onze golfshop als volgt geopend:
Maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 18.00 uur
Zaterdag en zondag van 08.30 tot 17.00 uur

 

Bij extreme weersomstandigheden kan het gebeuren dat wij bovenstaande openingstijden wijzigen. Neemt u in geval van twijfel gerust contact met ons op via 043-3569999.

 


Webmarketing: Bookerz BV - Marketing & Communicatie