GOLFBAAN MARGRATEN

Lidmaatschap

U bent van harte welkom als lid op Golfbaan Het Rijk van Margraten. We hebben een passende vorm van lidmaatschap voor iedereen. Hieronder treft u hier informatie over aan. Geïnteresseerden ontvangen wij graag voor een kopje koffie en een rondleiding. In een persoonlijk gesprek informeren wij u verder over de mogelijkheden. Via 043-3569999 kunt u contact opnemen met onze salesmedewerkers om een afspraak te maken. Wilt u graag eerst meer informatie en een overzicht van onze tarieven ontvangen? Dan kunt u het contactformulierinvullen.

 

Voordelen van een lidmaatschap

Als lid van Het Rijk van Margraten profiteert u van ruime speelmogelijkheden, vele wedstrijden en uitgebreide lesmogelijkheden. Hiernaast kunt u onbeperkt gebruikmaken de moderne oefenfaciliteiten en de gezellige horecagelegenheden. De enthousiaste golfverenigingspelend op Golfbaan Het Rijk van Margraten organiseert wekelijks wedstrijden voor beginnende en gevorderde golfers en tal van andere activiteiten waarbij u als lid van harte welkom bent.

 

Individueel lidmaatschap

Het Individuele lidmaatschap kent twee varianten: Traditioneel of All-in. Beide vormen van lidmaatschap omvatten speelrecht, contributie aan de vereniging en de NGF-bijdrage. Een Traditioneel lidmaatschap omvat hiernaast ook entreegeld. Dit bedrag mag in de eerste zes jaar worden voldaan in gelijke termijnen. Tegen het eind van ieder kalenderjaar kan het Traditioneel lidmaatschap beëindigd worden. De resterende entreegeldtermijnen zijn dan niet langer verschuldigd. De kosten van een All-in Lidmaatschap bedragen € 1350,- per jaar. Het is mogelijk om dit bedrag in maandelijkse termijnen van € 118,- te voldoen. Een All-in Lidmaatschap kan worden afgesloten met ingang van de eerste dag van iedere maand. Opzeggen is mogelijk tegen het eind van ieder kalenderjaar.

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een Individueel lidmaatschap op Golfbaan Het Rijk van Margraten? Vul dan het contactformulier in of maak via 043-3569999 een afspraak met ons. Onder het genot van een kopje koffie informeren wij u graag over de vorm van lidmaatschap die het beste bij u past!

 

Inclusief speelmogelijkheden op Golfbaan Het Rijk van Nijmegen

Op slechts vijf kwartier rijden van Golfbaan Het Rijk van Margraten ligt Golfbaan Het Rijk van Nijmegen. Met 45-holes biedt deze golfbaan ruime speelmogelijkheden. A- en All-in leden van Het Rijk van Margraten zijn met ingang van 1 april 2014 geen greenfee meer verschuldigd op deze golfbaan. Golfen op Het Rijk van Nijmegen is een uitbreiding op het bestaande lidmaatschap van Het Rijk van Margraten en kost dus niets extra’s! Deze uitbreiding van de speelmogelijkheden geldt van 1 april 2014 t/m 31 december 2016. Hierna zal de uitbreiding geëvalueerd worden. Tot die tijd is golfen op Het Rijk van Nijmegen 7 dagen per week mogelijk op basis van baanbeschikbaarheid.

Jeugdlidmaatschap

Jeugdspelers t/m 18 jaar zijn vrijgesteld van de betaling van entreegeld en kunnen gebruikmaken van een speciaal Jeugdlidmaatschap tegen gereduceerd tarief. Dit tarief is beschikbaar op aanvraag. Maar er is meer! Wanneer leden hun zoon of dochter in de basisschoolleeftijd ook lid maken van Het Rijk van Margraten, hoeven zij met ingang van 1 januari 2014 ook geen speelvergoeding meer te betalen voor dit kind. Per volwassen A- of Bedrijfslid kan er één kind gebruikmaken van deze bijzondere regeling tot en met het jaar waarin dit kind 12 jaar wordt.

 

Studentlidmaatschap

Ook studenten tot en met 24 jaar kunnen profiteren van een lidmaatschap tegen een gereduceerd tarief. Om gebruik te maken van deze vorm van lidmaatschap dient een studentenkaart of een bewijs van inschrijving van een school voor dagonderwijs getoond te worden. Het tarief is beschikbaar op aanvraag.


Bedrijfslidmaatschap

Als bedrijfslid op Het Rijk van Margraten profiteert u van ruime speel- en lesmogelijkheden. Hiernaast biedt een bedrijfslidmaatschap u uitstekende mogelijkheden om uw zakelijke netwerk op te bouwen, uit te breiden en te onderhouden. Voor meer informatie kunt u kijken op de pagina bedrijfslidmaatschap of via 043-3569999 contact opnemen met een medewerker van onze salesafdeling.

 

All-course lidmaatschap

Voor € 250,- per jaar kunnen bovenstaande vormen van lidmaatschap worden uitgebreid met een All-Course lidmaatschap. Op vertoon van uw All-Course kaart betaalt u geen greenfee op de overige 3 golfbanen van Het Rijk.

 

Ledencontactpersoon

Speelplezier en gezelligheid spelen een belangrijke rol binnen het verenigingsleven. In de eerste periode worden nieuwe leden begeleid door een ledencontactpersoon. Deze contactpersoon zorgt ervoor dat u zich snel thuis voelt op zowel de baan als in het clubhuis en dat u de juiste informatie krijgt.

 

Buitenlidmaatschap

Als u al lid bent van een andere bij de NGF of EGA aangesloten golfclub én op meer dan 40 kilometer afstand van Cadier en Keer woont, dan kunt u tegen een gereduceerd tarief buitenlid worden van Het Rijk van Margraten.

 

Members-get-members

Bent u al A-lid op Golfbaan Het Rijk van Margraten en brengt u een nieuw A-lid aan? Dan ontvangen zowel u, als dit nieuwe lid de speciale All-Course Membercard t.w.v. € 250,-. U betaalt in 2014 op vertoon van deze kaart geen greenfee op de overige 3 golfbanen van Het Rijk.

Webmarketing: Bookerz BV - Marketing & Communicatie