GOLFBAAN MAASTRICHT

Zakelijk golf op Het Rijk van Margraten

Golfbaan Het Rijk van Margraten is een populaire ontmoetingsplaats voor het bedrijfsleven uit de omgeving van Maastricht. De ontspannen, gastvrije sfeer en de schitterende ligging scheppen het juiste klimaat voor zakelijke bijeenkomsten en het bouwen en onderhouden van uw netwerk.

 

Faciliteiten en mogelijkheden

Op Golfbaan Het Rijk van Margraten vindt u alle faciliteiten om uw gasten in stijl te ontvangen. Ons clubhuis beschikt over een sfeervolle lounge, een uitstekende keuken en aparte ontvangstruimten met uitzicht op de golfbaan. Wij bieden u veelzijdige culinaire mogelijkheden voor ieder moment van de dag. Uit de beste seizoen- en streekproducten ontwikkelen onze koks de meest verrassende gerechten. Hiernaast bieden onze 18 prachtige holes en onze moderne oefenfaciliteiten natuurlijk uitgebreide sportieve mogelijkheden voor zowel beginnende als ervaren golfers. 

 

Zakelijke bijeenkomsten en bedrijfsgolfdagen

Een vergadering, een seminar, een presentatie: Het Rijk van Margraten biedt u de rust, de ruimte en de faciliteiten voor iedere zakelijke bijeenkomst. Onze golfbanen zijn goed bereikbaar en beschikken over een ruime parkeergelegenheid. Er zijn verschillende vergaderarrangementen die allen zijn aan te passen aan uw wensen. Een bedrijfsgolfdag in de vorm van een toernooi of clinic is een uitstekend middel om relaties te leggen en te onderhouden. Op de pagina bedrijfsgolfdag vindt u meer informatie over de mogelijkheden. Voor een voorstel op maat kunt u ook direct contact opnemen met een medewerker van onze salesafdeling via 043-3569999.

 

Bedrijfslidmaatschap

Met een bedrijfslidmaatschap kunt u het hele jaar door genieten van het beste dat zakelijk golf te bieden heeft! U profiteert van ruime speel- en lesmogelijkheden en bent u automatisch lid van Businessclub Het Rijk van Margraten.


Sponsoring

Golfbaan Het Rijk van Margraten wordt elk jaar bezocht door zo’n 30.000 mensen uit het hele land. Zowel in het clubgebouw als op de banen bieden wij u tal van mogelijkheden om uw bedrijf onder de aandacht van onze bezoekers te brengen. Wij denken graag met u mee over het samenstellen van een creatief en doeltreffend sponsorpakket op maat. Neem voor het bespreken van uw wensen contact met ons op, telefoon 043-3569999.


Webmarketing: Bookerz BV - Marketing & Communicatie