HET RIJK

Nieuwe tees op speciale Family Course

13-06-2011
Om het golfplezier van de jeugdige golfer te vergroten heeft de NGF twee nieuwe  tees geïntroduceerd voor jonge golfers: een lichtblauwe en een paarse.
De lichtblauwe tee is bestemd voor spelers die een afstand van ongeveer 50 meter kunnen slaan. De paarse variant is bestemd voor spelers die ongeveer 80 meter kunnen overbruggen.  Dankzij deze extra tees in de baan is een  Par 3 nu ook voor jonge kinderen een Par 3. Scoren vanaf deze tees is makkelijker en dus leuker! Naast het spelplezier wordt, door de kortere afstanden, ook de doorstroom in de baan beter.
 
Op Golfbaan Het Rijk van Margraten zijn de lichtblauwe en paarse tees geplaatst. U vindt ze op hole 1 tot en met 9. Met ingang van 16 juni 2011 kunt u genieten van een leuke Family Course met het mooiste uitzicht van Nederland. Uiteraard is er ook een aangepaste scorekaart voor deze course. Zo wordt golfen op Het Rijk nog leuker voor het hele gezin!
 
Wist u dat ook kinderen die geen lid zijn van Het Rijk van Margraten op woensdagmiddag gratis spelen, mits een begeleider greenfee betaalt? Op andere dagen hanteren wij een speciaal jeugd-greenfee tarief van € 37,50 voor 18 holes.

Webmarketing: Bookerz BV - Marketing & Communicatie