HET RIJK

Vacatures bij de Golfbanen

Werken bij Het Rijk Golfbanen

Het Rijk Golfbanen is de overkoepelende organisatie van Het Rijk van Nijmegen, Het Rijk van Nunspeet, Het Rijk van Margraten en Het Rijk van Sybrook. Vier golfbanen met één gezicht, maar toch met elk een heel eigen identiteit. Het Rijk Golfbanen staat voor kwaliteit, professionaliteit en gastvrijheid.

 

 

Werken op Golfbaan Het Rijk van Nijmegen

Golfbaan Het Rijk van Nijmegen is een prachtige 45-holes golfbaan gelegen in het schitterende Groesbeekse heuvellandschap. Op deze unieke locatie staat een team van enthousiaste medewerkers 7 dagen per week klaar om leden, greenfeespelers, bezoekers en het bedrijfsleven een perfecte dag te bezorgen. Wil jij ook niets liever dan iedere gast een onvergetelijke dag te bezorgen? Solliciteer dan naar een plaats in het team!

 

Golfbaan Het Rijk van Nijmegen zoekt ambulante Horecamedewerkers

 

Werken op Golfbaan Het Rijk van Nunspeet

Te midden van het bijzondere natuurschoon van de Veluwe, ligt de schitterende 27-holes Golfbaan Het Rijk van Nunspeet. Op deze unieke locatie staat een team van enthousiaste medewerkers 7 dagen per week klaar om leden, greenfeespelers, bezoekers en het bedrijfsleven een perfecte dag te bezorgen. Wil jij ook niets liever dan iedere gast een onvergetelijke dag te bezorgen? Solliciteer dan naar een plaats in het team!

 

Golfbaan Het Rijk van Nunspeet zoekt een ervaren Greenkeeper

Golfbaan Het Rijk van Nunspeet zoekt een Zelfstandig werkend kok

Golfbaan Het Rijk van Nunspeet zoekt ambulante Horecamedewerkers

 

Werken op Golfbaan Het Rijk van Margraten

In het Zuid-Limburgse heuvelland, nabij de stad Maastricht, ligt de prachtige 18-holes Golfbaan Het Rijk van Margraten. Op deze unieke locatie staat een team van enthousiaste medewerkers 7 dagen per week klaar om leden, greenfeespelers, bezoekers en het bedrijfsleven een perfecte dag te bezorgen. Wil jij ook niets liever dan iedere gast een onvergetelijke dag te bezorgen? Solliciteer dan naar een plaats in het team!

 

Golfbaan Het Rijk van Margraten zoekt een energieke Marshall

Golfbaan Het Rijk van Margraten zoekt ambulante Horecamedewerkers

Golfbaan Het Rijk van Margraten zoekt een Oproepkracht voor de afwaskeuken

 

Werken op Golfbaan Het Rijk van Sybrook

Op een prachtig oud landgoed in Enschede ligt de bijzondere 27-holes Golfbaan Het Rijk van Sybrook. Op deze unieke locatie staat een team van enthousiaste medewerkers 7 dagen per week klaar om leden, greenfeespelers, bezoekers en het bedrijfsleven een perfecte dag te bezorgen. Wil jij ook niets liever dan iedere gast een onvergetelijke dag te bezorgen? Solliciteer dan naar een plaats in het team!

 

Golfbaan Het Rijk van Sybrook zoekt een medewerker Golfshop/receptie

Golfbaan Het Rijk van Sybrook zoekt ambulante Horecamedewerkers

Golfbaan Het Rijk van Sybrook zoekt een Afwasser

Webmarketing: Bookerz BV - Marketing & Communicatie