Gratis maaltijdsalade bij uw greenfee

In het schitterende Zuid-Limburgse heuvellandschap, tussen landerijen, wijngaarden en oude bossen, ligt Golfbaan Het Rijk van Margraten. De unieke ligging en grote hoogteverschillen maken uw golfronde op deze prachtige baan tot een bijzondere ervaring. In het sfeervolle clubhuis kunt u rekenen op Bourgondische gezelligheid en authentieke Limburgse gastvrijheid.


Deze zomer maakt de mooiste golfbaan van Zuid-Limburg uw golfervaring tot een compleet dagje uit! Van 2 juli t/m 31 augustus 2018 krijgt u een heerlijke maaltijdsalade cadeau ter afsluiting van uw 18-holes golfronde.

 

Geniet ook van een compleet golfdagje uit! Boek uw starttijd op Het Rijk van Margraten en geniet van 18 uitdagende holes en een heerlijke maaltijdsalade. Profiteren van dit smakelijke aanbod kan exclusief op Golfbaan Het Rijk van Margraten, alleen bij individuele greenfee-reserveringen van 18-holes en niet in combinatie met andere prijsafspraken, aanbiedingen of greenfeefreekaarten.

Vanaf 14 dagen voor de gewenste speeldatum kunt u uw starttijd op Het Rijk van Margraten Online reserveren of telefonisch via 043-3569999.

 

Het Rijk Golfbanen, zo mooi kan golf zijn