Wintergreenfee op Het Rijk

Wintergreenfee, inclusief koffie:

  • 9-holes weekdag    € 29,50*
  • 9-holes weekend    € 33,50*
  • 18-holes weekdag  € 39,50*
  • 18-holes weekend  € 48,50*

 

U speelt prachtige golfrondes tegen bijzondere tarieven, wij voegen geen spelers toe aan uw flight én u hoeft niets extra te betalen wanneer u op zomergreens speelt! Onze banen gaan bovendien pas over op wintergreens wanneer de omstandigheden het echt niet anders toelaten. Zo profiteert u ook tijdens de wintermaanden van het beste dat golf te bieden heeft. (*Golfkringkaarthouders ontvangen 10% korting op deze actietarieven).
 

Wintergreenfee reserveren

U kunt gebruikmaken van onze wintergreenfeetarieven op alle vier de golfbanen van Het Rijk in de periode van 25 november 2017 t/m 15 maart 2018. Starttijden kunt u vanaf 14 dagen voor de gewenste speeldatum Reserveren>>

 

Actuele baancondities golfbanen

Wilt u voordat u gaat golfen of reserveren op Het Rijk, weten wat de condities van de golfbaan zijn? Dan kunt u op onze website de actuele baancondities bekijken. Deze condities worden dagelijks bijgewerkt.

 

Openingstijden clubhuizen

Wilt u na uw golfronde opwarmen met een lekker kopje koffie, een goeie borrel en misschien wel een compleet diner? Dan bent u natuurlijk van harte welkom in onze gezellige clubhuizen!