GOLFBAAN NIJMEGEN

Zakelijk golf op Het Rijk van Nijmegen

Golfbaan Het Rijk van Nijmegen is een populaire ontmoetingsplaats voor het bedrijfsleven in de regio. De ontspannen, gastvrije sfeer en de schitterende omgeving scheppen het juiste klimaat voor zakelijke bijeenkomsten en het bouwen en onderhouden van uw netwerk.

 

Zakelijke bijeenkomsten en bedrijfsgolfdagen

Een vergadering, een seminar, een presentatie: Het Rijk van Nijmegen biedt u de rust, de ruimte en de faciliteiten voor iedere zakelijke bijeenkomst. Onze golfbaan is goed bereikbaar en beschikt over een ruime parkeergelegenheid. Er zijn verschillende vergaderarrangementen die allen zijn aan te passen aan uw wensen.

 

Een bedrijfsgolfdag in de vorm van een toernooi of clinic is een sportieve manier om relaties te leggen en onderhouden. Onze 45 uitdagende holes en moderne oefenfaciliteiten bieden uitgebreide mogelijkheden voor iedereen in uw gezelschap. Er zijn diverse wedstrijdmogelijkheden voor ervaren golfers en minstens zoveel lesprogramma's voor beginners.

 

Voor een voorstel op maat kunt u een mail sturen aan sales@golfbaanhetrijkvannijmegen.nl. U kunt via 024-3976644 ook direct contact opnemen met een medewerker van onze salesafdeling.

Faciliteiten en culinaire mogelijkheden

Op Golfbaan Het Rijk van Nijmegen vindt u alle faciliteiten om uw gasten in stijl te ontvangen. Ons clubhuis beschikt over een sfeervolle lounge, een uitstekende keuken en aparte ontvangstruimten met uitzicht op de golfbaan. Wij bieden u veelzijdige culinaire mogelijkheden voor ieder moment van de dag. Uit de beste seizoen- en streekproducten ontwikkelen onze koks verrassende gerechten. Van de ontvangst tot en met de afsluiting kunt u rekenen op een tot in de puntjes verzorgde dag. Bekijk hier een impressie van onze culinaire mogelijkheden of neem contact op om uw wensen te bespreken.

 

Bedrijfslidmaatschap

Met een bedrijfslidmaatschap kunt u het hele jaar door genieten van het beste dat zakelijk golf te bieden heeft! U profiteert van ruime speel- en lesmogelijkheden en bent u automatisch lid van Businessclub Het Rijk van Nijmegen.

 


Sponsoring

Golfbaan Het Rijk van Nijmegen wordt elk jaar bezocht door zo’n 50.000 mensen uit het hele land. Zowel in het clubgebouw als op de banen bieden wij u tal van mogelijkheden om uw bedrijf onder de aandacht van onze bezoekers te brengen. Wij denken graag met u mee over het samenstellen van een creatief en doeltreffend sponsorpakket op maat. Neem voor het bespreken van uw wensen contact met ons op, telefoon (024) 397 66 44.


Webmarketing: Bookerz BV - Marketing & Communicatie