NGF-registratie bij Golfkring Het Rijk

Slechts € 18 extra

Om uw handicap te kunnen halen en onderhouden is het in Nederland verplicht dat u bent aangesloten bij een organisatie die de registratie hiervan verzorgt. Onder deze registratie worden uw gegevens en speelsterkte vastgelegd bij de Nederlandse Golf Federatie (NGF).

 

Voordelen van NGF-registratie

Als lid van Golfkring Het Rijk kunt u de voordelen van de Golfkringkaart uitbreiden met de NGF-registratie van uw handicap. U krijgt dan jaarlijks een nieuwe NGF-pas met vermelding van uw speelsterkte. Hiermee krijgt u toegang tot de meeste Nederlandse golfbanen.

Voor een NGF-registratie betaalt u slechts € 18 extra, naast uw lidmaatschap van Golfkring Het Rijk. U betaalt € 47,50 per persoon of (voor jeugd t/m 20 jaar) € 38,50 per persoon. Golfkring Het Rijk verhoogt dus het Golfkringlidmaatschap uitsluiten met de werkelijke NGF-bijdrage. De mogelijkheid om via Golfkring Online uw scorekaarten te verwerken en de WA-Golfverzekering zijn inbegrepen.

 

Wat kan Golfkring Het Rijk voor u betekenen?

Wat betekent een Golfkringlidmaatschap met NGF-registratie?

 

  • Baanpermissie: Bent u beginnend golfer en behaalt u uw theorie-examen en baanpermissie op een golfbaan van Het Rijk? Dan krijgt u voor dat jaar een Golfkringlidmaatschap inclusief NGF-registratie cadeau. U ontvangt uw NGF-baanpermissiepasje en 20% korting op uw golfrondes op Het Rijk.

 

  • Handicap 54: Na ontvangst van uw baanpermissiepas kunt u verder met het behalen van EGA-handicap 54 (voorheen GVB). U dient hiertoe een qualifying kaart te spelen waarbij u over 9-holes een score van minstens 18 stableford punten behaald. Als u een lidmaatschap met NGF-registratie heeft, kunt u deze kaart mailen aan info@golfkringhetrijk.nl. U ontvangt dan uw EGA-handicappas en kunt gaan werken aan het verlagen van uw handicap. U kunt vanaf nu zelf uw scorekaarten verwerken via Golfkring Online.

 

  • EGA-handicap: Heeft u een EGA-handicap en verzorgt Golfkring Het Rijk de NGF-registratie hiervan? Dan kunt u op Golfkring Online uw eigen scorekaarten verwerken en direct uw actuele handicap inzien. Ieder jaar dat u lid blijft ontvangt u automatisch uw EGA-handicappas van de NGF en profiteert u van alle voordelen van dé kortingskaart voor iedere golfer!
 

Lid worden

U kunt direct online lid worden van Golfkring Het Rijk en uw NGF-registratie aanvragen. 

 
Vraag aan