NGF-registratie bij Golfkring Het Rijk

Slechts € 18,- extra

Als lid van Golfkring Het Rijk kunt u de voordelen van de Golfkringkaart uitbreiden met de NGF-registratie van uw handicap. U krijgt dan een digitale NGF-pas met vermelding van uw speelsterkte. Hiermee krijgt u toegang tot de meeste Nederlandse golfbanen. Via uw persoonlijke account voor Golfkring Online of de app verwerkt u eenvoudig uw scorekaarten.

Voor een NGF-registratie betaalt u slechts € 18 extra. Een Golfkringlidmaatschap met NGF kost dan € 47,50 per persoon. Voor jeugd t/m 21 jaar € 38,50.

Wat kan Golfkring Het Rijk voor u betekenen?

Wat betekent een Golfkringlidmaatschap met NGF-registratie?

 

  • Baanpermissie: Bent u beginnend golfer en behaalt u uw theorie-examen en baanpermissie op een golfbaan van Het Rijk? Dan krijgt u voor dat jaar een Golfkringlidmaatschap inclusief NGF-registratie cadeau. U ontvangt uw NGF-baanpermissiepasje en 20% korting op uw golfrondes op Het Rijk.

 

  • Handicap 54: Na ontvangst van uw baanpermissiepas kunt u verder met het behalen van EGA-handicap 54 (voorheen GVB). U speelt een qualifying kaart waarbij u over 9-holes een score van minstens 18 stableford punten behaald. Als u een lidmaatschap met NGF-registratie heeft, kunt u deze kaart mailen aan info@golfkringhetrijk.nl. U ontvangt dan uw EGA-handicappas en kunt gaan werken aan het verlagen van uw handicap. U kunt vanaf nu zelf uw scorekaarten verwerken via Golfkring Online of via de app.

 

  • EGA-handicap: Dan kunt u op Golfkring Online of via de app uw eigen scorekaarten verwerken en direct uw actuele handicap inzien.
 

Lid worden

U kunt direct online lid worden van Golfkring Het Rijk en uw NGF-registratie aanvragen. Heeft u al een voordeelkaart en wilt u deze uitbreiden met NGF-registratie? Mailt u dan uw handicapgegevens naar info@golfkringhetrijk.nl.

 

 
Vraag aan