Zomer op Het Rijk van Margraten

Op zaterdag 24 juni vindt op Golfbaan Het Rijk van Margraten de derde Golfkring Tourwedstrijd van 2017 plaats. Met een hapje, een drankje én de mogelijkheid om de dag af te sluiten met een lekkere barbecue, maken wij van deze dag graag weer een Bourgondisch feestje. Een gezellige dag die nog mooier wordt doordat u een gast kunt laten meegenieten. Uw introducé is welkom!

 

Locatie: Golfbaan Het Rijk van Margraten, Bemelerweg 99 in Cadier en Keer
Wedstrijdvorm: 18 holes, Individueel Stableford
Ontvangst: 09.30 uur met koffie en Limburgse vlaai
Starttijd: 11.00 uur shotgun start wedstrijd
Afsluiting: Gezellige borrel en prijsuitreiking rond 16.00 uur
Inschrijfgeld: € 55,- p.p. inclusief ontvangst, greenfee met Golfkringkorting, een lunchpakket en 2 consumptiebonnen
Smakelijke uitbreiding: Heerlijke barbecue voor slechts € 16,95 p.p. extra

 

Tijdens de derde Tourwedstrijd geniet u van schitterende vergezichten en authentieke Limburgse gastvrijheid. Uiteraard geniet u ook van de vertrouwde gezelligheid van Golfkring Het Rijk.

 

Introducé meenemen?

Wilt u het plezier van de Golfkringwedstrijd op Het Rijk van Margraten delen? Dat kan! Uw introducé is op 24 juni van harte welkom. Ook hij of zij mag deze dag meegenieten tegen het speciale tarief van € 55,- p.p.

 

Overall Klassement 2017

Hoewel meedoen belangrijker is dan winnen, hebben wij weer een prachtig prijzenpakket. Voor Golfkringkaarthouders telt de uitslag van deze wedstrijd mee voor het Overall Klassement 2017. Hiervoor tellen de 3 beste scores die u weet te behalen tijdens de vier Golfkring Tourwedstrijden van dit jaar. Evenals voorgaande jaren, kan de Overall Winnaar 2017 rekenen op een bijzondere prijs!

 

Inschrijven

Iedere Golfkringkaarthouder met minimaal handicap 54 is van harte welkom om deel te nemen aan de Golfkringtour. U kunt uzelf en uw eventuele introducé inschrijven via uw persoonlijke Golfkring Online omgeving. Inschrijven voor de barbecue hoeft niet online. Dit kan op de ochtend van de wedstrijd aan de wedstrijdtafel.

 

Nu inschrijven

 

Graag zien wij u zaterdag 24 juni  op Golfbaan Het Rijk van Margraten!
Team Golfkring Het Rijk