Eerste Golfkring Tourwedstrijd 2018

Eindelijk! Het golfseizoen 2018 gaat van start! Hier hoort natuurlijk ook een Eerste Golfkring Tourwedstrijd bij. Deze vindt zaterdag 14 april op Golfbaan Het Rijk van Nijmegen plaats. Leuk als u erbij bent!

Datum: zaterdag 14 april 2018
Locatie: Golfbaan Het Rijk van Nijmegen, Postweg 17 te Groesbeek
Ontvangst: 09.30 uur met koffie en wat lekkers
Starttijd: 10.30 uur shotgun start

Golfbaan Het Rijk van Nijmegen telt maar liefst 45 volwaardige holes. De Eerste Golfkring Tourwedstrijd wordt gespeeld op de Groesbeekse Baan Noord-Zuid. Oude bomenlanen, uitdagende waste areas en grote hoogteverschillen bepalen het karakter van deze 18-holes luscombinatie. U kunt dus rekenen op een prachtig rondje golf. Hiernaast kunt u natuurlijk rekenen op de vertrouwde gezelligheid van Golfkring Het Rijk. We gaan er een hele leuk dag van maken! En hoewel meedoen belangrijker is dan winnen, hebben wij ook weer een prachtig prijzenpakket voor de dagwinnaars. Vanaf 15.30 uur vinden de borrel, en aansluitend de prijsuitreiking plaats.

Overall Klassement 2018

Alle 18-holes Golfkring Tourwedstrijden worden gespeeld in de wedstrijdvorm individueel Stableford. De uitslag van deze Eerste Tourwedstrijd telt mee voor het Overall Klassement 2018. Hiervoor tellen de 3 beste scores die u weet te behalen tijdens de vier Golfkring Tourwedstrijden van dit jaar. Evenals voorgaande jaren, kan de Overall Winnaar 2018 rekenen op een bijzondere prijs!

 

Aanmelden voor deelname

Iedere Golfkringkaarthouder met minimaal handicap 54 is van harte welkom om deel te nemen aan de Golfkringtour. De kosten voor deelname bedragen € 55,- per persoon. Dit bedrag omvat de ontvangst, de greenfee met Golfkringkorting, een lunchpakket en 2 consumptiebonnen voor de borrel. Inschrijven kan eenvoudig via uw persoonlijke Golfkring online omgeving. Indien u hier vragen over heeft, kunt u contact opnemen via info@golfkringhetrijk.nl

Geniet ook mee van een mooie start van het golfseizoen! Graag zien wij u zaterdag 14 april bij de Eerste Tourwedstrijd op Golfbaan Het Rijk van Nijmegen.

 

Nu inschrijven