Welke Golfkringkaart past bij u?

U kunt kiezen uit twee Golfkringkaarten:
 

1. Basislidmaatschap Golfkring

Het basislidmaatschap van Golfkring Het Rijk kost voor 2019 € 29,50 per persoon. De Golfkringkaart geldt op alle golfbanen van Het Rijk. U krijgt:
 
  • 10 keer 20% korting op onze 9- of 18-holes greenfee
  • 10% korting op onze Greenfee dinerarrangementen
  • 10% korting op onze Open golfwedstrijden
  • 10% korting op onze landelijke acties
  • 5% korting op al uw aankopen in onze golfshops
  • uitnodigingen voor onze speciale Golfkringwedstrijden 

 
 
 
 

2. Basislidmaatschap en NGF-registratie 

Voor slechts € 18 extra breidt u uw basislidmaatschap uit met de NGF-registratie van uw handicap. U betaalt dan € 47,50 per persoon of (voor jeugd t/m 20 jaar) € 38,50 per persoon.
 
Als u kiest voor een NGF-registratie, krijgt u jaarlijks een nieuwe NGF-pas met daarop uw speelsterkte. Deze pas heeft u nodig om toegang te krijgen tot de meeste Nederlandse golfbanen. Om uw handicap te kunnen halen en onderhouden is het in Nederland immers verplicht dat u bent aangesloten bij een organisatie die de registratie hiervan verzorgt. Onder deze registratie worden uw gegevens en speelsterkte vastgelegd bij de Nederlandse Golf Federatie. Via Golfkring Online verwerkt u zelf uw scorekaarten (de scorekaarten bewaart u thuis) en kunt u altijd uw actuele handicap inzien. Tot slot heeft u met een NGF-registratie tevens een WA-Golfverzekering.
 
 
Vraag aan
 
 
 
 

Geen interesse meer?

Bent u nu Golfkringlid en wilt u dit lidmaatschap beëindigen?
Heeft u via Goflkring Het Rijk ook een NGF-registratie, dan wordt u na uw afmelding ook uitgeschreven bij de Nederlandse Golf Federatie.
 

Contact

Golfkring Het Rijk
Postbus 174, 6560 AD GROESBEEK
024-3999910