Seizoen 2017 volop in beweging

Strokeplaywedstrijd op Het Rijk van Nunspeet

Nieuwsgierig wie er als winnaars uit de bus kwamen? Bekijk dan de uitslag van de Strokeplaywedstrijd>>

Derde Golfkring Tourwedstrijd

Op zaterdag 24 juni vond op Golfbaan Het Rijk van Margraten de Derde Golfkring Tourwedstrijd van 2017 plaats. De wedstrijd zat goed vol en de sfeer er lekker in! Ruim 70 deelnemers genoten van het Zuid-Limburgse heuvellandschap en de bijbehorende Bourgondische gezelligheid. En hoewel meedoen bij Golfkring Het Rijk belangrijker is dan winnen, maken wij toch graag een speciale vermelding van de winnaars:
 

  1. Michel van Galen, hcp 25.0, 43 stfd pt
  2. Bert Wentink, hcp 18.0, 42 stfd pt
  3. Rein Thijssen, hcp 24.3, 42 stfd pt
  4. Stefan Zweekhorst, hcp 25.4, 42 stfd pt

 

Een eervolle vermelding was er ook voor Lars Bruinsma die met zijn handicap van 34.2 maar liefst 42 Stableford punten wist te behalen.

Neary: Ton Halffman
Longest drive dames: Monique van Amerongen
Longest drive heren: Bernd Spithoven

Wij feliciteren bovenstaande winnaars nogmaals en danken alle deelnemers voor het enthousiasme. Graag zien wij u Zaterdag 26 augustus ook weer bij de Ryder Cup "Golfkring vs. ANWB Golf">>

 

Overall klassement 2017

Voor het Overall Golfkring klassement tellen de 3 beste scores die u weet te behalen tijdens de vier Golfkring Tourwedstrijden van dit jaar. Evenals voorgaande jaren, kan de Overall winnaar 2017 rekenen op een bijzondere prijs!
Na 3 gespeelde wedstrijden is dit de tussenstand overall klassement 2017>>

 

Golfkring Rondje Rijk-kaart 2017

Dit jaar bieden wij aan alle houders van een Golfkringkaart een speciale Golfkring Rondje Rijk-kaart aan. Met deze kaart kunt u voor slechts €119,- één keer golfen op alle vier de golfbanen van Het Rijk. Bij iedere ronde krijgt u een kopje koffie of thee met gebak cadeau. De Golfkring Rondje Rijk-kaart is te koop aan de recepties van de golfbanen en geldig t/m 31 december 2017.