Nieuws van de Golfkring

Golfkringtarieven voor 2019

De nieuwe tarieven voor een lidmaatschap van onze Golfkring zijn vastgesteld. Voor zowel 2019 als 2020 blijft uw Golfkringkaart erg voordelig. 

 

  • Basislidmaatschap: € 29,50 p.p.
  • Basis + NGF-registratie: € 47,50 p.p.
  • Basis + NGF Jeugd t/m 20 jaar: € 38,50 p.p.

 

Benieuwd naar de Golfkringvoordelen?

Alle voordelen van de Golfkring >> 

 

Uitslag Golfkring Tour 2018, de overall winnaar

Op zaterdag 27 oktober sloten we het Golfkringseizoen af op golfbaan Het Rijk van Nunspeet. Daarmee werden ook de winnaar bekend van de Golfkring Tour 2018. Benieuwd wie de hoofdprijs in ontvangst mocht nemen?

Lees verder en geniet nog even na >>

 

Take 5 tot en met 1 maart voor maar € 125,10

Wilt u vijf keer golfen op een golfbaan van Het Rijk naar keuze? Denk dan eens aan onze Take 5-kaart waarmee u vijf rondes speelt op uw favoriete baan of een rondje Het Rijk maakt langs onze verschillende golfbanen. Aan u de keuze!

 

Voor Golfkringleden kost de Take-5 kaart:

  • € 125,10 voor 5x 9 holes (normaal tarief € 139)
  • € 206,10 voor 5x 18-holes (normaal tarief € 229)
 
U koopt uw Take 5-kaart bij de receptie van uw golfbaan op de eerste dag dat u deze wilt gebruiken. De kaart is persoonsgebonden en geldt niet in combinatie met andere prijsafspraken en aanbiedingen. Vanaf 14 dagen voor uw gewenste speeldatum kunt u uw starttijd reserveren. Uw Take 5-kaart is geldig tot en met 1 maart 2019.

 

Korting op Golfers Magazine

Golfers Magazine en Golfkring Het Rijk hebben hun krachten gebundeld! Door onze samenwerking profiteert u als houder van een Golfkringkaart van een mooi Golfkringvoordeel:

 

10 x Golfers Magazine voor maar € 45
(i.p.v. € 79,90)

 

Sluit u in 2019 een abonnement op Golfers Magazine af, dan ontvangt u de eerstvolgende 10 edities voor bijna de helft van de prijs. sluiten. Geniet ook van het meest toonaangevende golftijdschrift van Nederland.

Bestel uw abonnement >>

 

 

Golfkring Ledendag 2018

Op zaterdag 27 mei organiseerden wij in samenwerking met Robert-Jan Derksen een sportieve Golfkring Ledendag. Een groot succes!

Bekijk de foto impressie>>

 

Uw privacy

Het zal u niet zijn ontgaan dat er met ingang van 25 mei 2018 een nieuwe privacywetgeving (AVG) van kracht is. Vanzelfsprekend gaan wij bij Het Rijk zorgvuldig om met de bescherming van uw persoonsgegevens. Wilt u hier meer over weten?

Neem onze privacy policy door>>

 

Golfkring Rondje Rijk-kaart 2018

In 2018 bieden wij aan alle houders van een Golfkringkaart wederom de Golfkring Rondje Rijk-kaart aan. Met deze kaart kunt u voor slechts €119 één keer golfen op alle vier de golfbanen van Het Rijk. Bij iedere ronde krijgt u gratis een kopje koffie of thee met gebak. De Golfkring Rondje Rijk-kaart is te koop aan de recepties van de golfbanen en geldig t/m 31 december 2018.

Wijzigingen handicapsysteem 2018

In het najaar van 2017 heeft de NGF besloten om een aantal wijzigingen door te voeren, ten einde het handicapsysteem toegankelijker te maken. Het vooraf registreren van een qualifying kaart mag voortaan een mondelinge afspraak op de eerste tee zijn, een scorekaart die digitaal ingevoerd en ondertekend is hoeft niet langer bewaard te worden, en u mag twee 9-holes rondes op een dag spelen.

Bekijk alle wijzigingen>>