Golfkringnieuws

Wij wensen u een voorspoedig en golfrijk 2020

In 2020 bestaat Golfkring Het Rijk 15 jaar. Dat belooft een verrassend jaar te worden, vol mooie golfervaringen en gezellige wedstrijden. Maar natuurlijk kunt u ook rekenen op onze vertrouwde service en acties.

Als Golfkringlid kunt u weer profiteren van alle voordelen bij Het Rijk Golfbanen. De jaarincasso heeft plaatsgevonden, uw factuur vindt u in Golfkring Online.

***

Golfkringwedstrijden 2020

De data van de golfkringwedstrijden voor dit jaar zijn bekend. U ontvangt hiervoor een persoonlijke uitnodiging, maar zet ze alvast in uw agenda.

Lees meer over de Golfkringwedstrijden >>

 

***

NGF-pas

In het kader van digitalisering en verduurzaming zal er voor het jaar 2020 geen fysieke NGF-pas meer worden verstrekt door Golfkring Het Rijk. U zult een digitale NGF-pas ontvangen in uw persoonlijke account van de E-Golf4U App/Golfkring Online en in de GOLF.nl App van de NGF. Heeft u vragen of opmerkingen over de digitale NGF-pas, neemt u dan contact met ons op via info@golfkringhetrijk.nl.
 
Heeft u de E-Golf4U app nog niet geïnstalleerd? Klik dan hier voor de instructie. Weet u uw inloggegevens niet? U kunt ze dan eenvoudig opvragen door een mailtje te sturen naar info@golfkringhetrijk.nl.
 
***
 

Golfkringtarieven

De tarieven voor een lidmaatschap van Golfkring Het Rijk zijn voor 2020:  
 
  • Basislidmaatschap: € 29,50 p.p.
  • Basis + NGF-registratie: € 47,50 p.p.
  • Basis + NGF Jeugd t/m 20 jaar: € 38,50 p.p.

 

Benieuwd naar de golfkringvoordelen? 

Bekijk de verschillende kaartvormen >>
 
 
***
 

Golfkring Rondje Rijk-kaart 2020

Ook in 2020 kunt u als Golfkringlid voordelig golfen op alle banen van Het Rijk. Met een Rondje Rijk kaart  kunt u voor slechts €130,- één keer golfen op alle vier de golfbanen van Het Rijk. Bij iedere ronde krijgt u gratis een kopje koffie of thee met gebak. De Golfkring Rondje Rijk-kaart is te koop aan de recepties van de golfbanen en geldig t/m 31 december 2020.
 
 
***
 

Meer Golfnieuws volgen?

Bekijk de actuele berichten van Het Rijk Golfbanen voor meer leuke golfacties.

Ga naar Acties & Actueel >>
 

***