Golfkringkaart 2017 cadeau bij kaart 2018

Wanneer u nu uw Golfkringkaart voor 2018 aanschaft, krijgt u dezelfde kaart voor 2017 cadeau. Hiermee profiteert u de rest van dit jaar gratis van alle voordelen van uw kaart. Wilt u vanaf nu t/m 31 december 2018 profiteren van de Golfkringkortingskaart? Dan betaalt u maar €27,50. Kiest u voor de Golfkringkortingskaart met NGF-registratie, dan betaalt u slechts €45,- tot het eind van 2018...Lees meer>>

 

Inschrijving Slotdag geopend

Op zaterdag 30 september vindt op Golfbaan Het Rijk van Nunspeet de vierde Golfkring Tourwedstrijd plaats. De laatste van dit seizoen alweer! Of u nu voor de gezelligheid komt óf nog kans maakt op de titel Overall Winnaar, u kunt rekenen op een bijzonder mooie golfervaring tijdens de Slotdag 2017...Lees meer>>

 

Golfkring Het Rijk wint de Ryder Cup

Op zaterdag 26 augustus vond voor het vierde jaar de Ryder Cup “Golfkring Het Rijk  vs. ANWB Golf” plaats op Golfbaan Het Rijk van Nijmegen. Tijdens deze bijzondere golf (wed-)strijd namen 50 leden van Golfkring Het Rijk het op tegen 50 leden van ANWB Golf.

 

Het stralende zomerse weer droeg bij aan de feestvreugde en de bijzondere spelvorm leverde een uitdagende, maar sportieve strijd op met prachtige scores. Het eindresultaat was een overwinning voor Golfkring Het Rijk met 1016 punten tegen 973 voor ANWB-Golf! Captains Wouter Geerlig (links) en Pascal Slagter (rechts) mochten de Ryder Cup 2017 voor Golfkring Het Rijk in ontvangst nemen.

 

Individuele prijzen waren er tijdens de Ryder Cup 2017 voor:

  • Beste team Golfkring Het Rijk: John Tjong & Iwan Tjon met 49 Stablefordpunten
  • Beste team ANWB Golf: Karel Henkelman & Maureen Meddens  met 45 Stablefordpunten
  • Neary: Daniëlle Groeneveld
  • Leary: Aad den Ouden
  • Longest Dames: Fé Sanders
  • Longest Heren: Frank Burtner
  • Winnend team origineelst gekleed: Chantal Boon & Marko v.d. Voorden
    deze titel mochten zij delen met Arjan Jansie & Bernd Spithoven
  • Hiernaast leverde de scorekaarten loterij nog gelukkige winnaars op

 

Als Golfkring Het Rijk zijn wij erg trots op onze derde overwinning op rij! Wij feliciteren onze deelnemers met hun mooie prestatie en danken hen voor hun inzet. Nadat de leden van ANWB Golf in 2014 tijdens de eerste editie van de Ryder Cup de beker in de wacht wisten te slepen, staan we nu met 3 -1 voor en is de wisselbeker wederom een jaar voor de Golfkring!

 

Golfkring Rondje Rijk-kaart 2017

Dit jaar bieden wij aan alle houders van een Golfkringkaart een speciale Golfkring Rondje Rijk-kaart aan. Met deze kaart kunt u voor slechts €119,- één keer golfen op alle vier de golfbanen van Het Rijk. Bij iedere ronde krijgt u een kopje koffie of thee met gebak cadeau. De Golfkring Rondje Rijk-kaart is te koop aan de recepties van de golfbanen en geldig t/m 31 december 2017.