Nieuws van de Golfkring

Golfkringtarieven voor 2019

De nieuwe tarieven voor een lidmaatschap van onze Golfkring zijn vastgesteld. Voor zowel 2019 als 2020 blijft uw Golfkringkaart erg voordelig. 

 

  • Basislidmaatschap: € 29,50 p.p.
  • Basis + NGF-registratie: € 47,50 p.p.
  • Basis + NGF Jeugd t/m 20 jaar: € 38,50 p.p.
 
Benieuwd naar de Golfkringvoordelen?
Alle voordelen van de Golfkring >> 

 

Uitslag tweede Golfkringwedstrijd Margraten

Op zaterdag 30 juni 2018 werd op een zonovergoten Rijk van Margraten de tweede Golfkringwedstrijd gespeeld. Het weer was heerlijk, de sfeer was zomers en gezellig.

 

Bekijk de uitslag >>Korting op Golfers Magazine

Golfers Magazine en Golfkring Het Rijk hebben hun krachten gebundeld! Door onze samenwerking profiteert u als houder van een Golfkringkaart van een mooi Golfkringvoordeel:

 

10 x Golfers Magazine voor maar € 45
(i.p.v. € 79,90)

 

Sluit u in 2018 een abonnement op Golfers Magazine af, dan ontvangt u de eerstvolgende 10 edities voor bijna de helft van de prijs. sluiten. Geniet ook van het meest toonaangevende golftijdschrift van Nederland.

 

Sluit uw abonnement af op de website van Tijdschirftland.nl.

 

Golfkring Ledendag 2018

Op zaterdag 27 mei organiseerden wij in samenwerking met Robert-Jan Derksen een sportieve Golfkring Ledendag. Een groot succes!

 

Bekijk de foto impressie>>

 

Uw privacy

Het zal u niet zijn ontgaan dat er met ingang van 25 mei 2018 een nieuwe privacywetgeving (AVG) van kracht is. Vanzelfsprekend gaan wij bij Het Rijk zorgvuldig om met de bescherming van uw persoonsgegevens. Wilt u hier meer over weten?


Neem onze privacy policy door>>

 

Golfkring Rondje Rijk-kaart 2018

In 2018 bieden wij aan alle houders van een Golfkringkaart wederom de Golfkring Rondje Rijk-kaart aan. Met deze kaart kunt u voor slechts €119 één keer golfen op alle vier de golfbanen van Het Rijk. Bij iedere ronde krijgt u gratis een kopje koffie of thee met gebak. De Golfkring Rondje Rijk-kaart is te koop aan de recepties van de golfbanen en geldig t/m 31 december 2018.

Wijzigingen handicapsysteem 2018

In het najaar van 2017 heeft de NGF besloten om een aantal wijzigingen door te voeren, ten einde het handicapsysteem toegankelijker te maken. Het vooraf registreren van een qualifying kaart mag voortaan een mondelinge afspraak op de eerste tee zijn, een scorekaart die digitaal ingevoerd en ondertekend is hoeft niet langer bewaard te worden, en u mag twee 9-holes rondes op een dag spelen.

 

Bekijk alle wijzigingen>>

 

Golfkringkalender 2018 bekend

  • Zaterdag 14 april, Eerste Golfkring Tourwedstrijd op Golfbaan Het Rijk van Nijmegen
  • Zaterdag 26 mei, Ledendag op Golfbaan Het Rijk van Nijmegen
  • Zaterdag 9 juni, Strokeplaywedstrijd op Golfbaan Het Rijk van Nunspeet
  • Zaterdag 30 juni, Tweede Golfkring Tourwedstrijd op Golfbaan Het Rijk van Margraten
  • Zaterdag 25 augustus, Ryder Cup "Golfkring vs. ANWB Golf" op Het Rijk van Nijmegen
  • Zaterdag 22 september, Derde Golfkring Tourwedstrijd op Golfbaan Het Rijk van Sybrook
  • Zaterdag 27 oktober, Vierde Golfkring Tourwedstrijd op Golfbaan Het Rijk van Nunspeet
 

En de Overall Winnaar 2017 is...

Op zaterdag 30 september vond op de prachtige golfbaan van Het Rijk van Nunspeet de laatste Golfkringwedstrijd van dit seizoen plaats. Ondanks de hoeveelheid regen wisten wij van deze slotdag met zijn allen een hele gezellige dag te maken!  Er waren dagwinnaars die een prijs in ontvangst mochten nemen en de Overall Winnaar van 2017 werd bekend.

 

Lees meer>>