Golfkringnieuws

Happy golf year 2019

Wij wensen u een voorspoedig en golfrijk 2019! 
Dit nieuwe jaar belooft weer een jaar vol mooie golfervaringen en gezellige wedstrijden te worden. Maar natuurlijk kunt u ook rekenen op onze vertrouwde service en acties.
 
Wij beginnen het jaar met de introductie van onze vernieuwde Golfkring Online omgeving. Onze nieuwe partner voor deze golfsoftware is E-Golf4U. In uw persoonlijke Golfkring online omgeving kunt u o.a.:
 
  • uw persoonlijke gegevens beheren
  • scorekaarten invoeren
  • inschrijven voor wedstrijden
 

Uw nieuwe login

Met de komst van het nieuwe Golfkring Online komen uw oude inloggegevens te vervallen. Op 3 januari ontvangt u per mail een nieuwe login. We gaan er vanuit dat u met de nieuwe versie van Golfkring Online nog meer geniet van alle voordelen van de Golfkring. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u contact met ons opnemen via info@golfkringhetrijk.nl
 
Inloggen Golfkring Online >>
 

Nieuwe golfregels 2019

Op 1 januari zijn wereldwijd de nieuwe golfregels ingegaan. De Nederlandse Golf Federatie heeft alle wijzigingen overzichtelijk in kaart gebracht.
 
Bekijk de nieuwe regels op Golf.nl >>
 

Golfkringtarieven voor 2019

De nieuwe tarieven voor een lidmaatschap van Golfkring Het Rijk zijn in september 2018 vastgesteld. Voor zowel 2019 als 2020 blijft uw Golfkringkaart erg voordelig.  
 
  • Basislidmaatschap: € 29,50 p.p.
  • Basis + NGF-registratie: € 47,50 p.p.
  • Basis NGF Jeugd t/m 20 jaar: € 38,50 p.p.

 

Benieuwd naar de golfkringvoordelen? 

Bekijk de verschillende kaartvormen >>
 

Golfkring Rondje Rijk-kaart 2019

In 2019 bieden wij alle houders van een Golfkringkaart wederom de Golfkring Rondje Rijk-kaart aan. Met deze kaart kunt u voor slechts €125 één keer golfen op alle vier de golfbanen van Het Rijk. Bij iedere ronde krijgt u gratis een kopje koffie of thee met gebak. De Golfkring Rondje Rijk-kaart is te koop aan de recepties van de golfbanen en geldig t/m 31 december 2019.
 

Take 5 tot en met 1 maart voor maar € 125,10

Wilt u vijf keer golfen op een golfbaan van Het Rijk naar keuze? Denk dan eens aan onze Take 5-kaart waarmee u vijf rondes speelt op uw favoriete baan of een rondje Het Rijk maakt langs onze verschillende golfbanen. Aan u de keuze!
 
  • € 125,10 voor 5x 9 holes (normaal tarief € 139)
  • € 206,10 voor 5x 18-holes (normaal tarief € 229)
 
U koopt uw Take 5-kaart bij de receptie van uw golfbaan op de eerste dag dat u deze wilt gebruiken. De kaart is persoonsgebonden en geldt niet in combinatie met andere prijsafspraken en aanbiedingen. Vanaf 14 dagen voor uw gewenste speeldatum kunt u uw starttijd reserveren. Uw Take 5-kaart is geldig tot en met 1 maart 2019.
 

Korting op Golfers Magazine

Golfers Magazine en Golfkring Het Rijk hebben hun krachten gebundeld! Door onze samenwerking profiteert u als houder van een Golfkringkaart van een mooi Golfkringvoordeel:

 

10 x Golfers Magazine voor maar € 45

(i.p.v. € 79,90)
 
 
Sluit u in 2019 een abonnement op Golfers Magazine af, dan ontvangt u de eerstvolgende 10 edities voor bijna de helft van de prijs. sluiten. Geniet ook van het meest toonaangevende golftijdschrift van Nederland.
 
Bestel uw abonnement >>
 

Uitslag Golfkring Tour 2018, de overall winnaar

Op zaterdag 27 oktober sloten we het Golfkringseizoen af op golfbaan Het Rijk van Nunspeet. Daarmee werd ook de winnaar bekend van de Golfkring Tour 2018. Benieuwd wie de hoofdprijs in ontvangst mocht nemen?
 
Lees verder en geniet nog even na >> 
 

Uw privacy

Het zal u niet zijn ontgaan dat er met ingang van 25 mei 2018 een nieuwe privacywetgeving (AVG) van kracht is. Vanzelfsprekend gaan wij bij Het Rijk zorgvuldig om met de bescherming van uw persoonsgegevens. Wilt u hier meer over weten? 
 
Bekijk onze privacy policy (pdf) >>