En de winnaar is.....

Op zaterdag 8 oktober vond op de prachtige golfbaan van Het Rijk van Nijmegen de laatste Golfkringwedstrijd van dit seizoen plaats. Met een hapje, een drankje en leuke prijzen hebben we van deze slotdag samen een extra gezellige dag gemaakt!

 

De weergoden waren ons opvallend goed gezind voor de tijd van het jaar. Dit had zijn weerslag op de resultaten. De volgende dagwinnaars mochten een prijs in ontvangst nemen:

  1. Michel van Galen , hcp 27.7, Stfd pt: 41  (achterste rij, rechts)
  2. Lars Bruinsma, hcp 36, Stfd pt: 39  (voorste rij, derde van links)
  3. Ria van Velzen, hcp 17.8, Stfd pt: 37 (voorste rij, tweede van rechts)

 

  • Longest drive dames: Angelique Mackaaij   (voorste rij, derde van rechts)
  • Longest drive heren: Wouter Geerlig  (achterste rij, links)
  • Neary: Eric Brugman (achterste rij, midden)


Overall winnaar 2016

De uitslag van de Slotwedstrijd bepaalde tevens wie de overall winnaar van 2016 zou worden. Voor deze titel telden de 3 beste individuele scores van de 18-holes Golfkringwedstrijden van het afgelopen seizoen. Met het behalen van 115 Stableford punten bij een handicap van 16.9 kwam Barend Visser als winnaar uit de bus! Hij ontving een 2-daags golfarrangement op Het Rijk van Nijmegen voor 2 personen, inclusief overnachting in het prachtige Hotel De Wolfsberg.
Barend (voorste rij, tweede van links) gaat gegarandeerd van een heerlijk weekend genieten!
 
Een eervolle vermelding is er ook voor Ria Velzen. Met handicap 17.8 behaalde zij 100 Stableford punten. Hiermee eindigde zij op de vierde plaats en was zij de beste dame van 2016.

 

Bekijk overall klassement 2016

 

Bedankt en tot volgend jaar!

Graag willen wij alle winnaars feliciteren met hun prachtige overwinningen. Hiernaast willen wij alle deelnemers van het afgelopen seizoen hartelijk bedanken voor het enthousiasme en de gezelligheid. Wij hebben mede hierdoor heel veel zin in seizoen 2017 en hopen jullie dan ook weer allemaal te zien!

 

Team Golfkring Het Rijk