Eerste jubileum Ryder Cup

Op zaterdag 25 augustus vormt Golfbaan Het Rijk van Nijmegen opnieuw het decor voor de Ryder Cup. Tijdens alweer de vijfde editie van dit sportieve evenement krijgen 50 Golfkringkaarthouders de kans om het als team op te nemen tegen 50 leden van ANWB Golf. 

Inmiddels hebben zich al 50 kaarthouders aangemeld. U kunt zich niet meer aanmelden als deelnemer. Er is een reservelijst, mocht u dat willen, dan kunt u zich onderaan deze pagina voor de reservelijst aanmelden. We nemen contact met u op als er een deelnemer uitvalt.

Programma

09.30 uur: Ontvangst op Golfbaan Het Rijk van Nijmegen
11.00 uur: Shotgun start 18-holes Ryder Cup op de Groesbeekse Baan Noord-Zuid
15.30 uur: Borrel
16.30 uur: Prijsuitreiking en groepsfoto

 

Wedstrijdvorm Four ball better ball stableford

Iedere flight bestaat uit een team van twee Golfkringkaarthouders en een team van twee ANWB Golfleden die allen hun eigen bal spelen. De spelvorm is Individueel stableford. Per hole wordt van ieder team de beste stablefordscore per twee spelers genoteerd op het wedstrijdformulier. Voor meer informatie bekijkt u het wedstrijdreglement>>

 

Prijzen

Naast mooie teamprijzen hebben wij ook individuele uitdagingen in de baan en een bijzondere prijs voor het origineelste team.

 

Tarief

Het tarief voor deelname aan deze Ryder Cup bedraagt € 116,- per team van twee Golfkringkaarthouders. Het genoemde bedrag omvat voor beide personen koffie/thee met wat lekkers bij de ontvangst, de greenfee, een lunchpakket, 2 consumptiemunten voor bij de borrel en Rijkelijk gevulde borrelplanken om samen van te genieten. Uw Golfkringkorting is in bovenstaand bedrag verrekend en de uitslag van de wedstrijd telt niet mee voor het overall Golfkring-klassement 2018.
 

Aanmelden reservelijst

De inschrijving is vol, maar u mag zich nog aanmelden voor de reservelijst.  

 

Nu aanmelden (reservelijst) >>

 

  • Meld u aan met een ander Golfkringlid, waarmee u een ijzersterk team vormt. 
  • Komt u alleen? Dan zoeken wij een goede match voor u op basis van beschikbaarheid.

 

In 2014 werd de eerste editie van de Ryder Cup gewonnen door de leden van ANWB Golf. In 2015, 2016 én 2017 was de wisselbeker voor Golfkring Het Rijk. Het zou natuurlijk geweldig zijn als we deze eerste jubileumwedstrijd ook winnen.