Ryder Cup: Golfkring Het Rijk vs. ANWB Golf

Op zaterdag 26 augustus vormt Golfbaan Het Rijk van Nijmegen opnieuw het decor voor de Ryder Cup. Tijdens de vierde editie van dit sportieve evenement krijgen 50 Golfkringkaarthouders de kans om het als team op te nemen tegen 50 leden van ANWB Golf. Het programma van deze bijzondere dag ziet er als volgt uit:

 

11.00 uur: Ontvangst op Golfbaan Het Rijk van Nijmegen
12.00 uur: Shotgun start 18-holes Ryder Cup op de Nijmeegse Baan
17.00 uur: Borrel
17.30 uur: Prijsuitreiking en aansluitend curry-buffet

 

Wedstrijdvorm Four ball better ball stableford

Iedere flight bestaat uit een team van twee Golfkringkaarthouders en een team van twee ANWB Golfleden die allen hun eigen bal spelen. De spelvorm is Individueel stableford. Per hole wordt van ieder team de beste stablefordscore per twee spelers genoteerd op het wedstrijdformulier. Na 18 holes worden deze scores per team opgeteld. Beide totaalscores tellen mee voor de eindranking. Voor meer informatie bekijkt u het wedstrijdreglement>>


De vereniging met het hoogste aantal punten is de winnaar van de Ryder Cup 2017 en kan weer een jaar lang met de wisselbeker pronken. Er is echter ook een mooie prijs voor het tweetal met het hoogste aantal stablefordpunten! Hiernaast zijn er leuke individuele prijzen te verdienen tijdens verschillende sportieve uitdagingen in de baan. En omdat wij het teamgevoel binnen de Ryder Cup graag versterken, is er ook dit jaar weer een originaliteitsprijs voor het team dat zich het creatiefst weet te kleden.

 

Aanmelden Reservelijst

In 2014 werd de eerste editie van de Ryder Cup, Golfkring Het Rijk vs. ANWB Golf gewonnen door de leden van ANWB Golf. In 2015 & 2016 was de wisselbeker voor Golfkring Het Rijk en dit willen we natuurlijk weer bereiken!

 

Op dit moment hebben zowel Golfkring het Rijk als ANWB Golf het maximale aantal inschrijvingen bereikt. U kunt uzelf echter altijd nog aanmelden voor de reservelijst!

 

Het tarief voor deelname aan deze Ryder Cup bedraagt €119,- per team van twee Golfkringkaarthouders. Het genoemde bedrag omvat voor beide personen koffie/thee met wat lekkers bij de ontvangst, de greenfee, een lunchpakket en een heerlijk compleet curry-buffet als afsluiting van een fantastische dag. Uw Golfkringkorting is in bovenstaand bedrag verrekend en de uitslag van de wedstrijd telt niet mee voor het overall Golfkring-klassement 2017.

 

 

Nu aanmelden Golfkringkaarthouders                                         Aanmelden reservelijst ANWB-leden


Graag zien wij u zaterdag 26 augustus op Het Rijk van Nijmegen om de eer van Golfkring Het Rijk te verdedigen!