En de winnaar is.....

Op zaterdag 30 september  vond op de prachtige golfbaan van Het Rijk van Nunspeet de laatste Golfkringwedstrijd van dit seizoen plaats. Ondanks de hoeveelheid regen wisten wij van deze slotdag  met zijn allen een hele gezellige dag te maken! 
Er werden mooie resultaten behaald. De volgende dagwinnaars mochten een prijs in ontvangst nemen:

 

  1. Monique van Amerongen, Hcp 12,6: 41 punten
  2. Robin Huijser, Hcp 16,4: 40 punten
  3. Gerard Benerink,  Hcp 32,9: 40 punten

  • Longest heren: Wouter Geerlig
  • Longest dames: Geke Bloksma
  • Neary: Remco Lausberg    


Overall Winnaar 2017

De uitslag van de Slotwedstrijd bepaalde tevens wie de Overall Winnaar van 2017 zou worden. Voor deze titel telden de 3 beste individuele scores van de 18-holes Golfkringwedstrijden van het afgelopen seizoen. Michel van Galen kwam met het behalen van 110 Stableford punten bij een handicap van 22.4 als winnaar van het seizoen uit de bus. Hij ontving Een 2-daags golf & welness arrangement op Golfbaan Het Rijk van Nijmegen, inclusief overnachting én toegang tot de thermen bij Sanadome Hotel & Spa! Michel gaat gegarandeerd genieten van een heerlijk weekend!
 
Een eervolle vermelding is er ook voor José Wullings. Zij is pas dit jaar begonnen met golfen en wist nu al een handicap van 29.0 en een resultaat van 106 Stableford punten te behalen. Hiermee eindigde zij op de vijfde plaats en was zij de beste dame van 2017. Robin Huijser wist 107 Stableford punten bij elkaar te spelen. Goed voor een tweede plaats. De derde plaats was voor Stefan Zweekhorst, ook met 107 punten.

 

Bekijk overall klassement 2017

 

Graag willen wij alle winnaars feliciteren met hun prachtige overwinningen. Hiernaast willen wij alle deelnemers van het afgelopen seizoen hartelijk bedanken voor het enthousiasme en de gezelligheid. Wij hebben mede hierdoor heel veel zin in seizoen 2018 en hopen jullie dan ook weer allemaal te zien!