Geniet mee van Het Rijk van Sybrook

Op zaterdag 13 mei vindt op Golfbaan Het Rijk van Sybrook de Tweede Golfkring Tourwedstrijd van 2017 plaats. Dankzij de bloeitijd van de veelvuldig aanwezige rododendrons op deze baan, staat ook deze wedstrijd weer garant voor een prachtige golfervaring!

 

Locatie: Golfbaan Het Rijk van Sybrook, Veendijk 100 te Enschede
Wedstrijdvorm: 18 holes, Individueel Stableford
Ontvangst: 09.30 uur met koffie en wat lekkers
Starttijd: 10.30 uur shotgun start op Zuid-Oost
Afsluiting: Gezellige borrel en prijsuitreiking rond 15.30 uur
Inschrijfgeld: € 55,- inclusief ontvangst, greenfee met Golfkringkorting, een lunchpakket en 2 consumptiebonnen

Tijdens de tweede Tourwedstrijd geniet u van een schitterend landschap en echte Twentse gastvrijheid. Uiteraard geniet u ook van de vertrouwde gezelligheid van Golfkring Het Rijk! En hoewel meedoen belangrijker is dan winnen, hebben wij ook weer een prachtig prijzenpakket voor de winnaars.

 

Overall Klassement 2017

De uitslag van deze wedstrijd telt mee voor het Overall Klassement 2017. Hiervoor tellen de 3 beste scores die u weet te behalen tijdens de vier Golfkring Tourwedstrijden van dit jaar. Evenals voorgaande jaren, kan de Overall Winnaar 2017 rekenen op een bijzondere prijs!

 

Inschrijven

Iedere Golfkringkaarthouder met minimaal handicap 54 is van harte welkom om deel te nemen aan de Golfkringtour. Voor beginnende golfers organiseren wij op alle banen van Het Rijk Golfbanen speciale 9 holes wedstrijden.

Inschrijven kan eenvoudig via uw persoonlijke Golfkring online omgeving. Heeft u hier vragen over dan horen wij het graag.

Nu inschrijven

 

Graag zien wij u zaterdag 13 mei op Golfbaan Het Rijk van Sybrook.
Team Golfkring Het Rijk