Slotdag op Het Rijk van Nunspeet

Op zaterdag 27 oktober vindt op Golfbaan Het Rijk van Nunspeet de vierde Golfkring Tourwedstrijd plaats. De laatste van dit seizoen alweer! Of u nu voor de gezelligheid komt óf nog kans maakt op de titel Overall Winnaar, u kunt rekenen op een bijzonder mooie golfervaring tijdens de Slotdag 2018.

 

Locatie: Golfbaan Het Rijk van Nunspeet, Plesmanlaan 30, Nunspeet
Wedstrijdvorm: 18 holes, Individueel Stableford
Ontvangst: 09.30 uur met koffie en wat lekkers
Starttijd: 10.30 uur Shotgun start wedstrijd
Afsluiting: Gezellige borrel en prijsuitreiking rond 16.00 uur
Inschrijfgeld: € 55 per persoon
inclusief ontvangst, greenfee met Golfkringkorting, een lunchpakket en 2 consumptiebonnen

 

Tijdens de vierde Tourwedstrijd geniet u op de mooiste golfbaan van de Veluwe van uniek natuurschoon en de vertrouwde gezelligheid van Golfkring Het Rijk! Meedoen is belangrijker is dan winnen, maar de dagwinnaars krijgen natuurlijk weer een mooi prijzenpakket mee naar huis.

 

Overall Klassement 2018

De uitslag van deze wedstrijd telt ook mee voor het Overall Klassement 2018. Uw 3 beste scores uit de Golfkring Tourwedstrijden van dit jaar bepalen uw positie op de ranglijst. Er zijn nog heel veel spelers die kans maken op de titel, dus het blijft tot het laatst toe spannend dit jaar. De gelukkige winnaar mag rekenen op een geweldige prijs:

 

2-daags golfarrangement op Golfbaan Het Rijk van Margraten
inclusief overnachting in Kasteel Bloemendal

 

Meedoen?

Iedere Golfkringkaarthouder met minimaal handicap 54 is van harte welkom om deel te nemen aan de Golfkringtour. Inschrijven is mogelijk via uw persoonlijke Golfkring Online omgeving.

 

Nu inschrijven>>

 

Graag zien wij u zaterdag 27 oktober op Golfbaan Het Rijk van Nunspeet.