Slotdag op Het Rijk van Nunspeet

Op zaterdag 30 september vindt op Golfbaan Het Rijk van Nunspeet de vierde Golfkring Tourwedstrijd plaats. De laatste van dit seizoen alweer! Of u nu voor de gezelligheid komt óf nog kans maakt op de titel Overall Winnaar, u kunt rekenen op een bijzonder mooie golfervaring tijdens de Slotdag 2017.

 

Locatie: Golfbaan Het Rijk van Nunspeet, Plesmanlaan 30, Nunspeet
Wedstrijdvorm: 18 holes, Individueel Stableford
Ontvangst: 09.30 uur met koffie en wat lekkers
Starttijd: 10.30 uur shotgun start wedstrijd
Afsluiting: Gezellige borrel en prijsuitreiking rond 16.00 uur
Inschrijfgeld: € 55,- p.p. inclusief ontvangst, greenfee met Golfkringkorting, een lunchpakket en 2 consumptiebonnen
Extra: Gratis golf-bierproeverij bij binnenkomst


Tijdens de vierde Tourwedstrijd geniet u op de mooiste golfbaan van de Veluwe van uniek natuurschoon. Uiteraard geniet u ook van de vertrouwde gezelligheid van Golfkring Het Rijk! En hoewel meedoen belangrijker is dan winnen, hebben wij weer een leuk prijzenpakket voor alle dagwinnaars.

 

Overall Klassement 2017

De uitslag van deze wedstrijd telt ook mee voor het Overall Klassement 2017. Hiervoor tellen de 3 beste scores die u weet te behalen tijdens de vier Golfkring Tourwedstrijden van dit jaar. Velen van u maken nog kans op de titel Overall Winnaar 2017! De gelukkige winnaar van deze eretitel kan rekenen op een geweldige prijs: Een 2-daags golf & welness arrangement op Golfbaan Het Rijk van Nijmegen, inclusief overnachting én toegang tot de thermen bij Sanadome Hotel & Spa>>

 

Inschrijven

Iedere Golfkringkaarthouder met minimaal handicap 54 is van harte welkom om deel te nemen aan de Golfkringtour. Inschrijven is mogelijk via uw persoonlijke Golfkring Online omgeving.

 

Nu inschrijven>>

 

Graag zien wij u zaterdag 30 september  op Golfbaan Het Rijk van Nunspeet.
Team Golfkring Het Rijk