Slotdag op Het Rijk van Nunspeet

Het seizoen zit er bijna op! Op zaterdag 5 oktober vormt Golfbaan Het Rijk van Nunspeet strijdtoneel voor de alweer de vierde Golfkring Tourwedstrijd van 2019. 

 

  • Wedstrijdvorm: 18 holes, Individueel Stableford
  • Ontvangst: 09.30 uur met koffie en een Veluwse lekkernij
  • Starttijd: 10.30 uur shotgun start wedstrijd
  • Afsluiting: Borrel en prijsuitreiking rond 16.00 uur
  • Inschrijfgeld: € 58 per persoon inclusief ontvangst, greenfee met Golfkringkorting, een lunchpakket en 2 consumptiebonnen. 

 

Mogen wij u ook verwelkomen op zaterdag 5 oktober? U geniet op de mooiste golfbaan van de Veluwe van uniek natuurschoon. Of u nu voor de sportieve gezelligheid komt óf nog kans maakt op de titel Overall Winnaar: u kunt rekenen op een bijzonder mooie golfervaring tijdens de Slotdag 2019.

 

Schrijf u in
 
 
 

Prijzen

De uitslag van deze wedstrijd telt ook mee voor het Overall Klassement 2019. De gelukkige winnaar van de eretitel kan rekenen op een geweldige prijs. Daarnaast hebben wij weer mooie dagprijzen. Heeft u dit jaar alle vier de Tourwedstrijden meegedaan? Dan ontvangt u deze dag een leuke giftbox.

 

Inschrijven

Iedere Golfkringkaarthouder met minimaal handicap 54 is van harte welkom om deel te nemen aan de Golfkringtour. Inschrijven is mogelijk via uw persoonlijke Golfkring Online omgeving.

 

Volgend jaar ook meedoen?

Iedere Golfkringkaarthouder met minimaal handicap 54 is van harte welkom om deel te nemen aan de Golfkringtour. Wanneer we in 2020 de wedstrijden organiseren, leest u te zijner tijd op onze overzichtspagina.

 

Nog geen Golfkringlid?

Bent u nog geen lid van Golfkring Het Rijk? 

 

Lees meer>>