Openingswedstrijd 18 holes #Het Rijk Golf

Let op! Het maximumaantal deelnemers is bereikt. Wanneer je nu inschrijft, kom je automatisch op de reservelijst te staan.

Deelname: Leden van #Het Rijk Golf
Locatie:
Golfbaan Het Rijk van Nijmegen
Datum:
Zaterdag 13 april 2024
Ontvangst:
Vanaf 09.00 uur
Starttijd:
10.30 uur shotgun start Groesbeekse baan Oost-Zuid
Wedstrijd:
18-Holes Individueel Stableford | Telt mee voor het overall klassement
Inschrijfgeld:
€ 75,00 p.p. 
Max. aantal:
80 deelnemers

 

Op zaterdag 13 april 2024 start #Het Rijk Golf tourseizoen. Wij nodigen je graag uit voor de 18-holes openingswedstrijd op de uitdagende holes Oost-Zuid van Golfbaan Het Rijk van Nijmegen.

Het wordt een dag vol gezelligheid in een schitterende, heuvelachtige omgeving met oude bomenlanen, uitdagende waste areas en verrassende blinde holes. De grote hoogteverschillen bieden een fantastisch uitzicht tot aan Duitsland. Natuurlijk mag heerlijk eten en drinken in deze prachtige omgeving ook niet ontbreken. We zorgen voor een smakelijk lunchpakket en baancatering. Na binnenkomst kun je genieten van een drankje

Hoe ziet de dag eruit?

Vanaf 09.00 uur Ontvangst met koffie/thee en lokale lekkernij
09.45 uur Welkomstwoord Hans Blaauw
10.30 uur Shotgun start wedstrijd
ca. 15.00 uur Binnenkomst met drankje
ca. 16.30 uur Prijsuitreiking

Het arrangement omvat naast de ontvangst met koffie/thee en lokale lekkernij een ballenticket voor de driving range, een lunchpakket met fruit, greenfee (incl. #HRG korting), baancatering en twee consumptiebonnen.

Deze wedstrijd is exclusief voor leden van #Het Rijk Golf. De maximale (wedstrijd)handicap is 36. Er zijn twee handicapcategorieën:
  • Cat. 1, hcp 0-19.9
  • Cat. 2, hcp 20-36
Voor beide categorieën is een mooi prijzenpakket met greenfeevouchers beschikbaar. De tourwedstrijden tellen mee voor het overall klassement. Hier lees je alles over:

Inschrijven

Schrijf nu in via jouw persoonlijke online omgeving in #HRG online of via de E-Golf4U web-app. Let op: na  “inschrijven”, kies je voor “betalingen”. Je betaalt nu eenvoudig en veilig via Ideal. Let op: pas na betaling is uw inschrijving definitief.Naar de wedstrijdkalender