#Het Rijk Golf nieuws & acties

Lees hier alles over de coronamaatregelen

 

***

Take 5: Vijf keer golfen vanaf € 135

Met een Take 5-kaart kunt u vijf keer golfen op Het Rijk. Op welke baan (of banen) u deze vijf rondes speelt, bepaalt u zelf. Take 5-kaarten zijn persoonsgebonden en geldig op alle golfbanen van Het Rijk. Deze kaart is geldig tot en met 31 maart 2021.

Lees meer >>

 

***

Jubileumactie Rondje Rijk 2020

Wie jarig is trakteert! Speciaal voor ons 15-jarig jubileum vieren we dat met een bijzondere aanbieding exclusief voor leden van #Het Rijk Golf. Het Rondje Rijk: geniet tijdens dit jubileumjaar voor slechts € 115,00 van een golfervaring op alle vier de prachtige golfbanen van Het Rijk. Met het Rondje Rijk kunt u zelf kiezen tussen een 9- of 18-holes golfronde. De kaart is verkrijgbaar bij de receptie van de banen en geldig tot en met 31 maar 2021.
 
***

NGF-pas

In het kader van digitalisering en verduurzaming zal er voor het jaar 2020 geen fysieke NGF-pas meer worden verstrekt door #Het Rijk Golf. Uw digitale NGF-pas staat in uw persoonlijke account van de E-Golf4U App/#HRG Online en in de GOLF.nl App van de NGF. Heeft u vragen of opmerkingen over de digitale NGF-pas, neemt u dan contact met ons op via info@hetrijkgolf.nl.
 
Heeft u de E-Golf4U app nog niet geïnstalleerd? Klik dan hier voor de instructie. Weet u uw inloggegevens niet? U kunt ze eenvoudig opvragen door een mailtje te sturen naar info@hetrijkgolf.nl
 

***

Golfkring Het Rijk wordt #Het Rijk Golf

In 15 jaar is Golfkring Het Rijk ontwikkeld tot de succesvolle digitale vereniging van Het Rijk Golfbanen. Een mooi moment om dit succes verder uit te bouwen met een moderne nieuwe naam en logo. Per 1 maart verandert Golfkring Het Rijk in>>


***

Meer Golfnieuws volgen?

Bekijk de actuele berichten van Het Rijk Golfbanen voor meer leuke golfacties.
 
Ga naar Acties & Actueel >>

***