#Het Rijk Golf Nieuws & Acties

Update coronavirus:

Naar aanleiding van de berichtgeving, die door de Rijksoverheid is gedaan, is onze golfbaan en clubhuis met al haar faciliteiten tot en met tenminste 28 april gesloten. Houd onze website goed in de gaten voor updates en ontwikkelingen m.b.t. het coronavirus.

Lees hier het nieuwsbericht van Het Rijk Golfbanen.


***

Golfkring Het Rijk wordt #Het Rijk Golf

In 15 jaar is Golfkring Het Rijk ontwikkeld tot de succesvolle digitale vereniging van Het Rijk Golfbanen. Een mooi moment om dit succes verder uit te bouwen met een moderne nieuwe naam en logo. Per 1 maart verandert Golfkring Het Rijk in>>


***

NGF-pas

In het kader van digitalisering en verduurzaming zal er voor het jaar 2020 geen fysieke NGF-pas meer worden verstrekt door #Het Rijk Golf. Uw digitale NGF-pas staat in uw persoonlijke account van de E-Golf4U App/#HRG Online en in de GOLF.nl App van de NGF. Heeft u vragen of opmerkingen over de digitale NGF-pas, neemt u dan contact met ons op via info@hetrijkgolf.nl.
 
Heeft u de E-Golf4U app nog niet geïnstalleerd? Klik dan hier voor de instructie. Weet u uw inloggegevens niet? U kunt ze eenvoudig opvragen door een mailtje te sturen naar info@hetrijkgolf.nl.

***

Jubileumactie Rondje Rijk 2020

Wie jarig is trakteert! Speciaal voor ons 15-jarig jubileum vieren we dat met een bijzondere aanbieding exclusief voor leden van #Het Rijk Golf. Het Rondje Rijk: geniet tijdens dit jubileumjaar voor slechts € 115,00 van een golfervaring op alle vier de prachtige golfbanen van Het Rijk. De kaart is verkrijgbaar bij de receptie van de banen.
 

***

Tourwedstrijden 2020

De data van de tourwedstrijden voor dit jaar zijn bekend. U ontvangt hiervoor een persoonlijke uitnodiging, maar zet ze alvast in uw agenda. Lees meer over de Tourwedstrijden >>

***

Meer Golfnieuws volgen?

Bekijk de actuele berichten van Het Rijk Golfbanen voor meer leuke golfacties.
 
Ga naar Acties & Actueel >>

***