Jeugdlidmaatschap op Het Rijk

Voor jeugdigen golfers t/m 18 jaar hebben wij een aantrekkelijk geprijsd Jeugdlidmaatschap. Hiernaast zijn jeugdspelers in deze leeftijdscategorie op alle vier onze golfbanen vrijgesteld van de betaling van entreegeld! Het Jeugdlidmaatschap is verbonden aan één golfbaan van Het Rijk.
 

Extra voordeel voor gezinnen

Wanneer leden van een golfbaan van Het Rijk een zoon of dochter in de basisschoolleeftijd lid maken van dezelfde vereniging, hoeven zij ook geen speelvergoeding te betalen voor dit kind. Per volwassen A- of Bedrijfslid kan er één kind gebruikmaken van deze regeling tot en met het jaar waarin dit kind 12 jaar wordt.
 

Speciale jeugdlessen

In onze jeugdlessen staan groepsgevoel, spel en plezier centraal. Dit betekent veel actie en spelletjes, en toch goed leren golfen. De golfprofessionals van Het Rijk werken volgens de lesmethodiek van de NGF.
 

Jeugdcommissies, Committed to Jeugd 

Op alle vier de golfbanen van Het Rijk is een leuke golfvereniging actief, die openstaat voor nieuwe jeugdleden. De enthousiaste jeugdcommissies besteden veel aandacht aan de begeleiding van jeugdige golfers en zijn in het bezit van het Committed to Jeugd-certificaat van de NGF. Dit certificaat onderstreept dat er een gedegen jeugdbeleidsplan is, waardoor kinderen in een veilige omgeving het plezier en de uitdaging van de golfsport ervaren.
 

Meer informatie en tarieven

Heeft u interesse in een Jeugdlidmaatschap? Dan bent u van harte welkom voor een rondleiding op de golfbaan. Onder het genot van een kopje koffie informeren wij u graag persoonlijk over de mogelijkheden en tarieven. U kunt telefonisch contact opnemen met de golfbaan van uw keuze om een afspraak te maken, of gebruik hiervoor het contactformulier>>
 
Golfbaan Het Rijk van Nijmegen: 024-3976644
Golfbaan Het Rijk van Nunspeet: 0341-255255
Golfbaan Het Rijk van Margraten: 043-3569999
Golfbaan Het Rijk van Sybrook: 0541-530331