Privé lidmaatschap: All-in of Traditioneel

Een Privé lidmaatschap is verbonden aan één golfbaan van Het Rijk. Op deze golfbaan profiteert u als lid van ruime speel- en lesmogelijkheden, leuke wedstrijden en veel gezelligheid! 
 

All-in of Traditioneel Privé lidmaatschap

Een Prive lidmaatschap omvat individueel speelrecht, contributie aan de vereniging en de NGF-bijdrage. De kosten van deze vorm van Privé lidmaatschap bedragen € 1.485 voor het jaar 2020. Het is mogelijk om dit bedrag in maandelijkse termijnen van € 130 te voldoen. Een All-in lidmaatschap kan worden afgesloten met ingang van de eerste dag van iedere maand. De tweede vorm van Privé lidmaatschap is het Traditioneel lidmaatschap. Dit lidmaatschap omvat naast individueel speelrecht, contributie aan de vereniging en de NGF-bijdrage ook entreegeld. Dit entreegeld mag in de eerste zes jaar in gelijke termijnen worden voldaan. Tegen het eind van ieder kalenderjaar kan het Traditioneel lidmaatschap beëindigd worden. De resterende entreegeldtermijnen zijn dan niet langer verschuldigd. Opzeggen van beide vormen van Privé lidmaatschap kan per kalenderjaar en dient schriftelijk te geschieden voor 30 november van het voorafgaande jaar.
 

Lidmaatschap inclusief verenigingsplezier 

Op alle vier de golfbanen van Het Rijk is een enthousiaste golfvereniging actief, die met veel plezier wedstrijden en activiteiten voor leden organiseert. Sportiviteit en gezelligheid staan hierbij centraal. Wanneer u een lidmaatschap op Het Rijk afsluit, wordt u automatisch lid van de golfvereniging spelend op deze golfbaan. Deze vereniging draagt er zorg voor dat uw handicap geregistreerd wordt en dat u zich heel snel thuis zult voelen!
 

Meer informatie of een kennismaking

Heeft u interesse in een lidmaatschap? Dan bent u van harte welkom voor een rondleiding op de golfbaan. Onder het genot van een kopje koffie informeren wij u graag over de mogelijkheden. U kunt telefonisch contact opnemen met de golfbaan van uw keuze om een afspraak te maken, of gebruik hiervoor het contactformulier>>
 
Lidmaatschap op Het Rijk van Nijmegen: 024-3976644
Lidmaatschap op Het Rijk van Nunspeet: 0341-255255
Lidmaatschap op Het Rijk van Margraten: 043-3569999
Lidmaatschap op Het Rijk van Sybrook: 0541-530331