Privé lidmaatschap, Traditioneel of All-in?

Een Privé lidmaatschap is verbonden aan één golfbaan van Het Rijk. Op deze golfbaan profiteert u als lid van ruime speel- en lesmogelijkheden, leuke wedstrijden en veel gezelligheid! U kunt kiezen uit twee vormen van Privé lidmaatschap.
 

Traditioneel of All-in Privé lidmaatschap

Beide vormen van Privé lidmaatschap omvatten individueel speelrecht, contributie aan de vereniging en de NGF-bijdrage. Een Traditioneel lidmaatschap omvat hiernaast ook entreegeld. Dit bedrag mag in de eerste zes jaar worden voldaan in gelijke termijnen. Tegen het eind van ieder kalenderjaar kan het Traditioneel lidmaatschap beëindigd worden. De resterende entreegeldtermijnen zijn dan niet langer verschuldigd. De kosten van een All-in lidmaatschap bedragen € 1370,- voor het jaar 2017. Het is mogelijk om dit bedrag in maandelijkse termijnen van € 120,- te voldoen. Een All-in lidmaatschap kan worden afgesloten met ingang van de eerste dag van iedere maand. Opzeggen van beide vormen van Privé lidmaatschap kan per kalenderjaar en dient schriftelijk te geschieden voor 30 november van het voorafgaande jaar.
 

Lidmaatschap inclusief verenigingsplezier 

Op alle vier de golfbanen van Het Rijk is een enthousiaste golfvereniging actief, die met veel plezier wedstrijden en activiteiten voor leden organiseert. Sportiviteit en gezelligheid staan hierbij centraal. Wanneer u een lidmaatschap op Het Rijk afsluit, wordt u automatisch lid van de golfvereniging spelend op deze golfbaan. Deze vereniging draagt er zorg voor dat uw handicap geregistreerd wordt en dat u zich heel snel thuis zult voelen!

 

All-course lidmaatschap

Voor slechts € 250,- per jaar breidt u uw Privé lidmaatschap uit met een All-Course lidmaatschap. Op vertoon van uw All-Course kaart betaalt u geen greenfee op de overige golfbanen van Het Rijk.
 

Meer informatie of een kennismaking

Heeft u interesse in een lidmaatschap? Dan bent u van harte welkom voor een rondleiding op de golfbaan. Onder het genot van een kopje koffie informeren wij u graag over de mogelijkheden. U kunt telefonisch contact opnemen met de golfbaan van uw keuze om een afspraak te maken, of gebruik hiervoor het contactformulier>>
 
Lidmaatschap op Het Rijk van Nijmegen: 024-3976644
Lidmaatschap op Het Rijk van Nunspeet: 0341-255255
Lidmaatschap op Het Rijk van Margraten: 043-3569999
Lidmaatschap op Het Rijk van Sybrook: 0541-530331