Kerstbrunch en kerstdiner 2017

Op Golfbaan Het Rijk van Margraten hebben wij heel veel zin in de gezelligheid van de kerstdagen!
En omdat we er graag weer twee heerlijke dagen van maken, laten wij u weten dat u bij ons kunt genieten van een kerstbrunch én een kerstdiner.

 

Kerstbrunch

Op zowel maandag 25 als op dinsdag 26 december zijn u en uw gasten van harte welkom voor een gezellige kerstbrunch. Tussen 12.00 en 15.00 uur kunt u onbeperkt genieten van de volgende drie smakelijke buffetten:

Koud buffet:
Diverse broden om zelf te snijden, kerstbroden en kerststollen, mini croissants, jonge kaas, oude kaas, diverse soorten vleeswaren, huisgemaakte zalmsalade, gerookte vissoorten, huzaren- en rundvleessalade, gevulde eieren, tomaatjes gevuld met garnalencocktail en groene salade.

Warm buffet:
Limburgse mosterdsoep, wildbouillon met bospaddenstoelen, varkenshaasmedaillons met champignon-roomsaus, kabeljauwfilet met saffraansaus, aardappelkroketjes en groentemix.

Dessert buffet:
Fruitbowl, luxe taart, vruchtenmousse en chocolademousse.

De kosten voor de kerstbrunch bedragen €29,50 per persoon. Koffie, thee, melk en jus d’orange zijn in dit bedrag inbegrepen. Kinderen t/m 6 jaar kunnen gratis meegenieten van een aangepast buffet. kinderen van 6 tot 12 jaar betalen €7,50 per kind.


4-gangen kerstdiner

Op beide kerstdagen, maandag 25 en dinsdag 26 december, kunt u op Golfbaan Het Rijk van Margraten aan tafel voor een heerlijk 4-gangen kerstdiner. Wij ontvangen u en uw gasten graag om 18.30 uur met een sprankelend aperitief waarna onze Chef-kok u verwend met de volgende gerechten:

Amuse van het huis
***
Carpaccio van dun gesneden hert op een bedje van rucola met frambozendressing
Of
Trio van vis op verschillende wijze gepresenteerd  
***
Wildbouillon met een gegratineerde bruchetta van paddenstoelen
***
Entrecote met een saus van roze pepers, groenten van het seizoen en pommes duchesses
Of
Schelvis met chuka wakame en een saffraansaus, groenten van het seizoen en pommes duchesses
***
Grand dessert


De kosten voor het kerstdiner bedragen €39,50 per persoon. Kinderen onder de 6 jaar zijn gratis en kinderen van 6 tot 12 jaar kunnen voor €12,50 per kind van een aangepast menu genieten.


Reserveren

Om teleurstelling te voorkomen verzoeken wij u vriendelijk om uw reservering voor onze kerstbrunch of -diner op tijd te maken. U kunt dit doen door een mail te sturen aan sales@golfbaanhetrijkvanmargraten.nl of telefonisch door te geven via 043-3569999.

 

Heeft u een allergie of een voedselintolerantie, dan verzoeken wij u deze door te geven wanneer u een reservering maakt.