Kerstbrunch en kerstdiner 2016

Op Golfbaan Het Rijk van Margraten hebben wij nu al heel veel zin in de gezelligheid van de kerstdagen!
En omdat we er graag weer twee heerlijke dagen van maken, laten wij u nu vast weten dat u bij ons kunt genieten van een kerstbrunch én een kerstdiner.

 

Kerstbrunch

Op zowel zondag 25 als op maandag 26 december zijn u en uw gasten van harte welkom voor een gezellige kerstbrunch. Tussen 12.00 en 15.00 uur kunt u onbeperkt genieten van de volgende drie smakelijke buffetten:

Koud buffet:
Diverse broden om zelf te snijden, kerstbroden en kerststollen, mini croissants, jonge kaas, oude kaas en komijnekaas, diverse soorten vleeswaren, huisgemaakte zalmsalade, gerookte vissoorten, huzaren- en rundvleessalade, gevulde eieren, tomaatjes gevuld met garnalencocktail en groene salade.

Warm buffet:
Limburgse mosterdsoep, wildbouillon met bospaddenstoelen, varkenshaasmedaillons met champignon-roomsaus, kabeljauwfilet met saffraansaus, aardappelkroketjes en groentemix.

Dessert buffet:
Fruitbowl, luxe taart, vruchtenmousse en chocolademousse.

De kosten voor de kerstbrunch bedragen €28,50 per persoon. Koffie, thee, melk en jus d’orange zijn in dit bedrag inbegrepen. Kinderen t/m 6 jaar kunnen gratis meegenieten van een aangepast buffet. kinderen van 6 tot 12 jaar betalen €7,50 per kind.


4-gangen kerstdiner


Op beide kerstdagen, zondag 25 en maandag 26 december, kunt u op Golfbaan Het Rijk van Margraten aan tafel voor een heerlijk 4-gangen kerstdiner. Wij ontvangen u en uw gasten graag om 18.30 uur met een sprankelend aperitief waarna onze Chef-kok u verwend met de volgende gerechten:

Amuse van het huis
***
Carpaccio van dun gesneden hert op een bedje van rucola met frambozendressing
Of
Trio van vis op verschillende wijze gepresenteerd  
***
Wildbouillon met een gegratineerde bruchetta van paddenstoelen
***
Entrecote met een saus van roze pepers, groenten van het seizoen en pommes duchesses
Of
Heekfilet omhuld met zalm, een korst van broodkruim en tuinkruiden en een saffraansaus,  groenten van het seizoen en pommes duchesses
***
Grand dessert of kaas plateau


 De kosten voor het kerstdiner bedragen €39,50 per persoon. Indien u wilt genieten van beide nagerechten, geldt  een meerprijs van €6,50 per persoon. Kinderen t/m 6 jaar kunnen gratis meegenieten van een aangepast diner.


Reserveren

Om teleurstelling te voorkomen verzoeken wij u vriendelijk om uw reservering voor onze kerstbrunch of -diner op tijd te maken. U kunt dit doen door een mail te sturen aan sales@golfbaanhetrijkvanmargraten.nl of telefonisch door te geven via 043-3569999.