Eerste Nunspeet Hickory Championship

Datum: Zondag 3 juli 2016
Aanvang: 12.00 uur
Locatie: Golfbaan Het Rijk van Nunspeet
Inschrijven: Nu aanmelden>>
 
Op zondag 3 juli vormt Golfbaan Het Rijk van Nunspeet het toneel voor een wel heel bijzonder golftoernooi;
Het Nunspeet Hickory Championship!

In juli 2015 won onze Head Professional Brian Gee zelf in Zwitserland het 5de Swiss Hickory Championship. Tijdens het Nunspeet Hickory Championship is hij uw gastheer, en ontvangt hij u graag voor het volgende programma:
 
12.00 uur: Ontvangst met lunchbuffet en wedstrijduitleg
13.00 uur: Start 18-holes wedstrijd
17.00 uur: Borrel en prijsuitreiking

Vanzelfsprekend wordt de 18-holes wedstrijd gespeeld met hickory clubs. Indien u deze niet in eigen bezit heeft, kunt u deze bij ons huren voor €30,- per set.

De spelvorm van de wedstrijd is Strokeplay. Er zijn prijzen te verdienen voor de speler met de beste bruto score, de heer met de beste netto score en de dame met de beste netto score. Hiernaast is er natuurlijk een leuke prijs voor de best geklede speler! Haal dus vooral uw Hickory jaren 20 en 30-outfit uit de kast en schrijf u nu in voor het leukste golftoernooi van het jaar!

De kosten voor deelname aan het Nunspeet Hickory Championship bedragen €80,- per persoon. Dit bedrag omvat de ontvangst met het lunchbuffet, de 18-holes wedstrijd, twee consumptiemunten voor de borrel en een gevulde prijzentafel. Leden van het Rijk van Nunspeet kunnen deelnemen voor €50,-  per persoon. Voor leden van de overige banen van Het Rijk geldt een aangepast tarief van €60,- per persoon.  

Graag zien wij u zondag 3 juli mee genieten op Golfbaan Het Rijk van Nunspeet!
 
Nu inschrijven