Veelzijdige golfdagen

De ontspannen sfeer, het complete aanbod en de schitterende ligging maken de golfbanen van Het Rijk de ideale locatie voor ieder type golfdag. Zowel onze golfbanen als onze faciliteiten behoren tot de mooiste van het land en het sportieve aanbod is veelzijdig. Alles is mogelijk! Van een wedstrijd voor ervaren golfers tot een golfclinic voor beginners, en van een gezellige golfronde voor uw familie tot een compleet verzorgde bedrijfsgolfdag.

 

Faciliteiten en culinaire mogelijkheden

De golfbanen van Het Rijk beschikken allen over een sfeervol clubhuis, een uitstekende keuken en zalen met uitzicht op de golfbaan. Zowel binnen als buiten bieden wij u uitgebreide culinaire mogelijkheden voor ieder moment van de dag. Uit de beste seizoen- en streekproducten bereiden onze koks verrassende gerechten en diners, maar ook een barbecue of buffet behoort tot de mogelijkheden. De give-aways en prijzen die wij kunnen verzorgen, maken uw golfdag compleet.

 

Golfclinic voor beginners

Wilt u met een groep van 8 tot 20 collega's of relaties komen en heeft u geen golfervaring?
Dan kunt u ook een kijkje nemen op onze pagina over Golfclinics>>


Meer informatie over Golfdagen

Graag maken onze salesmedewerkers een voorstel op maat voor u! Wenst u meer informatie over een golfdag op de golfbaan van uw keuze te ontvangen? Vul dan het contactformulier in of neem telefonisch contact op.

 

Golfbaan Het Rijk van Nijmegen: 024-3976644
Golfbaan Het Rijk van Nunspeet: 0341-255255
Golfbaan Het Rijk van Margraten: 043-3569999
Golfbaan Het Rijk van Sybrook: 0541-530331