Business Ladies Open

Datum: Maandag 13 juni 2016
Aanvang: 09.00 uur
Locatie: Golfbaan Het Rijk van Sybrook
Inschrijven: Nu aanmelden>>
 

Golfen is een heerlijke manier om een zakelijk netwerk op te bouwen, uit te breiden en onderhouden. Mannen lijken hier al jaren van te profiteren, maar vrouwen zien wij nog veel te weinig! Vanuit deze gedachten organiseren wij dit jaar een eerste Business Ladies Open. Dé golfdag voor de zakelijke golfster die haar business graag met pleasure combineert.
 
Het Business Ladies Open vindt maandag 13 juni plaats op Golfbaan Het Rijk van Sybrook. Het programma ziet er als volgt uit:
09.00 uur: Ontvangst met koffie/thee en een lekkernij
10.00 uur: 1e 9-holes golfronde 
12.30 uur: Netwerklunch
14.00 uur: 2e 9-holes golfronde 
16.00 uur: Borrel en prijsuitreiking
 
De spelvorm van de wedstrijd is Individueel Stableford in 2 handicapcategorieën, te weten hcp 20.0 en lager en hcp 20.1 en hoger. Voor de uitslag worden uw punten van beide 9-holes golfrondes bij elkaar opgeteld. U speelt beide 9-holes rondes bovendien in een andere flight zodat u meerdere gelijkgestemde golfsters ontmoet. 
 
Iedere golfende zakenvrouw of onderneemster is van harte welkom om mee te doen aan het Business Ladies Open. De kosten voor deelname bedragen € 69,50 per persoon. Dit bedrag omvat koffie/thee met een lekkernij bij de ontvangst, de 18-holes greenfee, een heerlijk lunchbuffet, hapjes en drankjes tijdens de borrel en leuke prijzen voor de eerste en tweede plaats winnaars. Leden van Golfbaan het Rijk van Sybrook kunnen meedoen voor € 35.- per persoon. Voor leden van de overige golfbanen van Het Rijk geldt een aangepast tarief van € 59,- per persoon.
 
Meldt u nu aan! Wij zien u 13 juni graag meegenieten op Golfbaan het Rijk van Sybrook.
 
Nu inschrijven