Doe mee aan de Couple Cup op Sybrook

Let op: Inschrijven voor de Couple Cup is niet meer mogelijk

 
De twaalfde editie van de Couple Cup komt eraan! Dé jaarlijkse uitdaging voor stellen op Golfbaan Het Rijk van Sybrook. Vormt u als koppel een ijzersterk team dat alles aankan? Strijd dan mee en laat zien hoe sterk u samen slaat! 
 
Datum: zaterdag 21 september 2019
Ontvangst: 11.00 uur
Locatie: Golfbaan Het Rijk van Sybrook

Het programma van de Couple Cup 2019

11.00 uur: Ontvangst met koffie/thee en lokale lekkernij
12.00 uur: Start 18-holes shotgun
17.00 uur: Aanvang borrel en aansluitend diner
 
Geheel in stijl wordt de Couple Cup gespeeld in de spelvorm Fourball-Betterball. Beide spelpartners spelen ieder hun eigen bal en alleen de beste Stableford score wordt genoteerd. Het koppel met de meeste punten is de uiteindelijke winnaar en verdient de Couple Cup wisseltrofee. (De maximale playing handicap is 36)
 
Na de wedstrijd vormt het clubhuis van Het Rijk van Sybrook het decor voor een gezellige middag met een hapje en een drankje in een sfeervolle ambiance. De prijzentafel is rijkelijk gevuld en we sluiten de dag af met een lekkere dagschotel.
 

Wilt u ook genieten tijdens hét koppel-toernooi van het jaar?

Schrijf u dan nu in met de persoon waarmee u verwacht onverslaanbaar te zijn. Uw partner, kind of collega, dat mag u helemaal zelf weten. Zolang u maar samen de juiste spirit heeft!
 
De kosten voor deelname aan de Couple Cup 2019 bedragen € 75 p.p. (tenzij u baanlid of Golfkringkaarthouder bent, dan gelden andere tarieven). Dit bedrag omvat koffie/thee met een lekkernij bij de ontvangst, de 18-holes greenfee, een lunchpakket, twee drankjes met een hapje bij de borrel en de dagschotel.
 
  • Voor leden van Het Rijk van Sybrook geldt een aangepast tarief van € 38 p.p.
  • Leden van Het Rijk van Nunspeet, Nijmegen of Margraten doen mee voor € 60 p.p. 
  • Leden van #Het Rijk Golf betalen € 67,50 p.p.
 
De inschrijvingen voor deze uitdagende wedstrijd sluit op vrijdag 20 september om 08:00.
 
Graag zien wij u 21 september samen genieten op de mooiste golfbaan van Twente!