Late Afternoon Golf op Het Rijk van Nijmegen

Bent u sportief en in voor gezelligheid? Dan is Late Afternoon Golf echt iets voor u! Binnen LA-Golf spelen we iedere eerste en iedere derde vrijdag van de maand een 9-holes wedstrijd op Golfbaan Het Rijk van Nijmegen. Deze wedstrijden vinden plaats aan het einde van de dag en zijn toegankelijk voor iedereen die er zin in heeft! De spelvorm van de wedstrijd is individueel stableford en zijn er leuke prijzen te winnen.

 

Het programma van Late Afternoon Golf ziet er als volgt uit:
Tussen 17.00 en 17.30 uur: Ontvangst met een drankje
Tussen 17.30 en 18.30 uur: Start 9-holes golfrondes
Tussen 20.00 en 21.00 uur: Borrel en prijsuitreiking

 

LA-Golf wedstrijddata 2017

5 mei 19 mei
2 juni 16 juni
7 juli  X
4 augustus 18 augustus
1 september     . 15 september


Kosten en aanmelden

De kosten voor deelname aan Late Afternoon Golf op Het Rijk van Nijmegen bedragen €27,50 per wedstrijd. Dit bedrag omvat de 9-holes greenfee, een drankje bij de ontvangst, een consumptiemunt en bittergarnituur. U kunt er ook voor kiezen om voor €137,50 een LA-Golf passepartout aan te schaffen. U mag hiermee aan 6 wedstrijden deelnemen voor de prijs van 5! Voor Golfkringkaarthouders geldt een tarief van €25,00 per wedstrijd of €125,00 per passepartout. Leden van Het Rijk van Nijmegen kunnen deelnemen voor €10,- per wedstrijd.

 

Aanmelden voor LA-Golf

U kunt zich aanmelden voor 1 of meerdere van bovenstaande wedstrijddata door een mail te sturen aan sales@golfbaanhetrijkvannijmegen.nl. Vermeld u in deze mail graag uw volledige naam, telefoonnummer, handicap en uiteraard de data van de wedstrijden waaraan u gaat deelnemen. U kunt zich nog altijd tot 3 dagen voor aanvang van een LA-Golfwedstrijd aanmelden, maar wanneer u dit nu doet, bent u in ieder geval vast verzekerd van een plekje!