LA-Golf: nu Late Afternoon en Early Morning

Bent u sportief en in voor gezelligheid? Dan is LA-Golf op Het Rijk van Nijmegen echt iets voor u!
Binnen het LA-Golfconcept spelen we dit golfseizoen iedere tweede vrijdag en iedere vierde zaterdag van de maand een 9-holes wedstrijd. De wedstrijden op vrijdag zijn de Late Afternoon-wedstrijden zoals u deze al kent van vorig jaar. De wedstrijden op zaterdag zijn nieuw en vinden plaats in de Early Morning.
 
Programma Early Morning
08.00 uur: ontvangst met koffie en thee
08.30 uur: Start 9-holes wedstrijd
11.30 uur: koffie en prijsuitreiking 
 
Programma Late Afternoon
17.00 uur: ontvangst met koffie en thee
17.30 uur: Start 9-holes wedstrijd
20.30 uur: borrel en prijsuitreiking
 
LA-Golfwedstrijden op Het Rijk van Nijmegen zijn toegankelijk voor iedereen die er zin in heeft! Alle wedstrijden worden gespeeld in zowel  handicapcategorie 0 t/m 32 als in de categorie 32.1 t/m baanpermissie. In beide handicapcategorieën is de spelvorm van de wedstrijd individueel stableford en zijn er leuke prijzen te winnen.
 
De kosten voor deelname aan LA-Golf op Het Rijk van Nijmegen bedragen € 27,50 per wedstrijd. Dit bedrag omvat de 9-holes greenfee, koffie/thee bij de ontvangst, een consumptiemunt en (afhankelijk van het moment van de dag) bittergarnituur of een lekkernij. Houders van een Golfkringkaart 2016 betalen € 25,- per persoon en voor leden van Het Rijk van Nijmegen geldt een aangepast tarief van € 10,- per persoon. Betalen mag op de dag zelf aan de wedstrijdtafel.
 
U kunt zich nu inschrijven voor de LA-Golf wedstrijden op de volgende data:
 
Data Late Afternoon       .
Data Early Morning
Vrijdag 8 april Zaterdag 30 april
Vrijdag 13 mei Zaterdag 28 mei

Vrijdag 10 juni

Zaterdag 25 juni
Vrijdag 15 juli  
Vrijdag 26 augustus  
Vrijdag 16 september Zaterdag 24 september
Vrijdag 14 oktober Zaterdag 29 oktober
 

Aanmelden voor LA-Golf

U kunt zich aanmelden voor 1 of meerdere van bovenstaande wedstrijddata door een mail te sturen aan sales@golfbaanhetrijkvannijmegen.nl. Vermeld u in deze mail graag uw volledige naam, telefoonnummer, handicap en uiteraard de data van de wedstrijden waaraan u gaat deelnemen. U kunt zich nog altijd tot 3 dagen voor aanvang van een LA-Golfwedstrijd aanmelden, maar wanneer u dit nu doet, bent u in ieder geval vast verzekerd van een plekje!