Open Dag op Golfbaan Het Rijk van Margraten

Op zondag 9 april vindt de Nationale Open Golfdag plaats. U bent deze dag van harte welkom op Golfbaan Het Rijk van Margraten! Als niet-golfer om kennis te maken met het plezier van de golfsport en als wel-golfer om kennis te maken met onze prachtige golfbaan.

 

Gratis Kennismakingslessen Short Golf

Wilt u graag eens golfen? Heeft u familieleden, vrienden of andere bekenden die graag kennis willen maken met de golfsport? Dan kunt u zondag 9 april met zijn allen meegenieten van de gratis kennismakingslessen Short Golf. Deze lessen gaan tussen 10.00 en 15.00 uur om de 30 minuten van start. U kunt zich aanmelden door een mail te sturen aan shop@golfbaanhetrijkvanmargraten.nl

 

Aanmelden voor de Kennismakingslessen is voor ons praktisch, maar niet noodzakelijk! Aanmelden op de dag zelf kan ook nog. Deelnemers dienen wel minimaal 12 jaar oud te zijn. Voor de jongste jeugd organiseren wij binnenkort een hele eigen kennismakingsdag.

 

Onder de deelnemers aan gratis kennismakingslessen Short Golf verloten wij omstreeks 15.30 uur drie leskaarten ter waarde van 3 x 25 minuten golfles.
 

9-holes golfronde voor slechts €10,-

U kunt zondag 9 april van een 9-holes ronde op Golfbaan Het Rijk van Margraten genieten voor slechts €10,- per persoon! Vanaf zaterdag 25 maart kunt u uw starttijd Online reserveren of telefonisch boeken via 043-3569999.

 

Graag zien wij u zondag 9 april op Golfbaan Het Rijk van Margraten.