Open dag op Golfbaan Het Rijk van Nunspeet

Op zaterdag 20 april is er weer een open dag op Golfbaan Het Rijk van Nunspeet. We nodigen u van harte uit om te komen. Het programma biedt voor elk wat wils.
 

Wat is er te doen?

De hele dag door vrije inloop tussen 10.00 – 17.00 uur. Maak bijvoorbeeld een buggyritje door de baan met een van onze marshalls en/of doe mee met een van de clincs. 
 
  • 1e Clinic van 13:00 – 14.00 uur
  • 2e Clinic van 15:00 – 16:00 uur
  • 3e Clinic van 16:00 – 17:00 uur
 
Na afloop van elke clinic vertellen we u, onder het genot van een drankje, over ons concept 'Pak de handschoen op'.
 

Practice & Play voor beginners: slechts € 49,50 per maand

 
Practice & Play is bedoeld voor beginnende golfers (van géén golfervaring tot handicap 36) die graag snel vooruitgang willen boeken in de golfsport. Wilt u lessen combineren met zelf oefenen op de Dennenbaan en ontmoet u graag andere beginnende golfers? Dan is het Practice & Play abonnement ideaal voor u!
 
Lees meer over Practice & Play >>
 

Acties voor leden

Ook voor bestaande leden van onze golfbaan hebben we iets leuks in petto tijdens onze open dag. De hele dag krijgt u 5% éxtra ledenkorting in onze golfshop (m.u.v. BackTee) en  is er de E-range verdubbelaar (tot max. € 50). 
 
Deelname aan de open dag van Het Rijk van Nunspeet is gratis. We vinden het wel fijn dat u zich vooraf aanmeldt. Dat kan per mail via: sales@golfbaanhetrijkvannunspeet.nl. Vragen? Bel ons: (0341) 25 52 55.