Open Dag op Golfbaan Het Rijk van Nunspeet

Op zaterdag 8 april vindt de Nationale Open Golfdag plaats. U bent deze dag van harte welkom op Golfbaan Het Rijk van Nunspeet! Als niet-golfer om kennis te maken met het plezier van de golfsport en als wel-golfer om kennis te maken met onze prachtige golfbaan.

 

Gratis Kennismakingslessen

Wilt u graag eens golfen? Heeft u familieleden, vrienden of andere bekenden die graag kennis willen maken met de golfsport? Dan kunt u zaterdag 8 april met zijn allen meegenieten van de gratis kennismakingslessen. Deze lessen gaan tussen 11.15 en 14:15 uur ieder uur van start. U kunt zich aanmelden door een mail te sturen aan sales@golfbaanhetrijkvannunspeet.nl.

 

Aanmelden voor de Kennismakingslessen is voor ons praktisch, maar niet noodzakelijk!
Aanmelden op de dag zelf kan ook nog. Deelnemers dienen wel minimaal 12 jaar oud te zijn. 

9-holes golfronde voor slechts €10,-

Bent u nog niet bekend op onze baan? Dan kunt u op zaterdag 8 april van een 9-holes ronde op Golfbaan Het Rijk van Nunspeet  genieten voor slechts €10,- per persoon! Hiervoor is nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Aanmelden is noodzakelijk en mogelijk via sales@golfbaanhetrijkvannunspeet.nl.

Bezoek ons vernieuwde clubhuis

Ons clubhuis heeft afgelopen winter een flinke metamorforse ondergaan. Kom kennis maken met onze splinternieuwe Panorama Lounge. Uiteraard hebben we een kopje koffie en wat lekkers voor u klaarstaan.

Graag zien wij u zaterdag 8  april op Golfbaan Het Rijk van Nunspeet