Ryder Cup Twente

Op vrijdag 30 september 2016 organiseert Golfbaan Het Rijk van Sybrook in samenwerking met Golfclub de Koepel de eerste editie van de Ryder Cup Twente. Dit bijzondere evenement is toegankelijk voor leden van beide banen, maar ook andere trotse Twentenaren zijn van harte welkom! Kies voor welke club u wenst te strijden en geniet mee van het volgende programma:

 

13.00 uur: Ontvangst op Golfbaan Het Rijk van Sybrook
13.45 uur: Welkomstwoord
14.00 uur: Start 18-holes shotgun
18.30 uur: Welverdiende borrel
19.30 uur: Aanvang barbecue
20.00 uur: Prijsuitreiking

De eerste Ryder Cup Twente vindt plaats op Golfbaan Het Rijk van Sybrook. De spelvorm van de sportieve strijd tegen De Koepel is Individueel Stableford met een maximale handicap van 36. Voor de winnaar is er een geldprijs van € 300,- en natuurlijk een beker om op de club te plaatsen waarvoor u gespeeld heeft.

Ter introductie van dit bijzondere evenement bedragen de kosten voor deelname slechts  € 99,- per persoon. Dit bedrag omvat een polo, een driving range-credit, koffie en thee met lekkernij bij de ontvangst, de 18-holes wedstrijd, baancatering, de barbecue en vanaf de borrel  onbeperkt genieten van het Nederlands drankenplateau, bestaande uit rode- en witte huiswijn, port, sherry, vermouth, jenever, jus d'orange, frisdranken en tapbier. De deelname kosten van € 99,- kunt u op de dag van het evenement aan de wedstrijdtafel voldoen.

Wilt u meestrijden om de Ryder Cup Twente? Meld u dan nu aan!
Dit kunt u doen door een mail te sturen aan sales@golfbaanhetrijkvansybrook.nl, met de titel “Aanmelding Ryder Cup Twente” en vermelding van de volgende gegevens:

Voornaam:
Achternaam:
Golfhandicap:
Club waarvoor ik wil strijden:
Mijn maat voor de polo is:
E-mailadres:
Telefoonnummer: 

 

Graag zien wij u vrijdag 30 september op Golfbaan Het Rijk van Sybrook!