Late Afternoon Golf op Het Rijk van Sybrook


Mededeling juni 2017: Wegens omstandigheden zijn onderstaande wedstrijden helaas geannuleerd
 
 
Bent u sportief en in voor gezelligheid? Dan is Late Afternoon Golf echt iets voor u! Binnen LA-Golf spelen we iedere tweede dinsdag en iedere derde vrijdag van de maand een 9-holes wedstrijd op Golfbaan Het Rijk van Sybrook. Deze wedstrijden vinden plaats aan het einde van de dag en zijn toegankelijk voor iedereen die er zin in heeft! LA-Golf wordt gespeeld in zowel de handicapcategorie 0 t/m 32 als in de categorie 32.1 t/m baanpermissie. In beide handicapcategorieën is de spelvorm van de wedstrijd individueel stableford en zijn er leuke prijzen te winnen.
 
Het programma van Late Afternoon Golf ziet er als volgt uit:
Tussen 17.30 en 18.30 uur: Ontvangst met een drankje
Tussen 18.00 en 19.00 uur: Start 9-holes golfrondes
Tussen 20.30 en 21.30 uur: Borrel en prijsuitreiking

Nieuw in 2017!

  • Alle wedstrijden op de dinsdag zijn qualifying. Vindt u qualifying spelen spannend? Dan zijn de LA-Golf dinsdagen juist de manier om op een ontspannen wijze aan uw handicap te werken!
  • Alle wedstrijden op vrijdag krijgen een twist. Of deze twist nou een mistery act of een bijzondere golfuitdaging is, dat vertellen we nog niet. Doe mee en laat u verrassen!
  • Vooraf aanmelden voor deelname is niet meer nodig. Het is wel handig als u dit doet, maar het kan ook op de dag zelf aan de wedstrijdtafel.

 

LA-Golf wedstrijddata 2017

Dinsdag 9 mei Vrijdag 19 mei
Dinsdag 13 juni Vrijdag 16 juni
Dinsdag 11 juli Vrijdag 21 juli
Dinsdag 8 augustus      . Vrijdag 18 augustus
 

Kosten en aanmelden

De kosten voor deelname aan Late Afternoon Golf op Het Rijk van Sybrook bedragen € 25,- per wedstrijd. Dit bedrag omvat de 9-holes greenfee, een drankje bij de ontvangst, een consumptiemunt en bittergarnituur. U kunt er ook voor kiezen om voor € 125,- een LA-Golf passe-partout aan te schaffen. U mag hiermee aan 6 wedstrijden deelnemen voor de prijs van 5! Leden van Het Rijk van Sybrook kunnen deelnemen voor € 15,- per wedstrijd.
 
U kunt zich aanmelden voor 1 of meerdere van bovenstaande wedstrijddata door een mail te sturen aan sales@golfbaanhetrijkvansybrook.nl. Vermeld u in deze mail graag uw volledige naam, telefoonnummer, handicap en uiteraard de data van de wedstrijden waaraan u gaat deelnemen. Het is voor ons handig wanneer u dit doet, maar het hoeft niet! U kunt dit ook nog op de dag zelf doen aan de wedstrijdtafel. De flightindeling wordt gemaakt op basis van vooraf doorgegeven voorkeuren en op volgorde van binnenkomst.