HET RIJK

Het Rijk van Nijmegen eerste PGA Erkende Golfschool

23-08-2011

Op maandag 22 augustus lanceerde PGA Holland (Professional Golfers Associatie Holland) het kwaliteitskeurmerk “PGA Holland Erkende Golfschool”. Dit keurmerk is in het leven geroepen om golfscholen, die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan, de erkenning te geven die hen toekomt. Daarnaast wordt aan de hand van dit keurmerk voor het grote publiek duidelijk bij welke golfscholen zij terecht kunnen voor kwalitatief goede golflessen van PGA golfprofessionals. Het Rijk van Nijmegen is de eerste golfbaan in Nederland die dit keurmerk heeft gekregen.


Hans Blaauw, algemeen directeur van Het Rijk Golfbanen (links), ontving het allereerste keurmerk uit handen van PGA Holland directeur Frank Kirsten (rechts).

“Dit keurmerk moet bijdragen aan een betere zichtbaarheid van kwalitatief goede golflessen. Samen met de Erkende Golfscholen willen wij dit kenbaar maken aan alle golfliefhebbers van Nederland, zodat zij de weg naar een hoogstaande golfschool nog beter weten te vinden.”, aldus Frank Kirsten.

 “Het is een prachtige waardering om als eerste golfschool in Nederland dit keurmerk te krijgen. De erkenning van PGA Holland draagt bij aan de verdere professionalisering van onze golfschool”, aldus Hans Blaauw.
 
Over PGA Holland
PGA Holland is de organisatie die de belangen behartigt van de playing- en teaching professionals in Nederland. Voor de internationale contacten is PGA Holland aangesloten bij de overkoepelende Europese- en wereldorganisaties. PGA Holland behoort, naast het Verenigd Koninkrijk, Zweden en Duitsland, tot één van beste opleiders van golfprofessionals in Europa. Voor meer informatie kunt u kijken op www.pgaholland.nl
 

Het Rijk van Nijmegen eerste PGA Erkende Golfschool
Webmarketing: Bookerz BV - Marketing & Communicatie