Het is tijd voor een Warme Winter Greenfee

Met onze Warme Winter Greenfee profiteert u ook in koudere tijden van het beste dat golf te bieden heeft. Wij voegen geen spelers toe aan uw flight én u hoeft niets extra’s te betalen wanneer u op zomergreens speelt! In de wintermaanden profiteert u op al onze golfbanen van deze lage tarieven. 

 

Wintergreenfee:

  • 9-holes weekdag    € 26,50*
  • 9-holes weekend    € 30,00*
  • 18-holes weekdag  € 42,50*
  • 18-holes weekend  € 50,00*
 
Bij 18-holes krijgt u bovendien een heerlijke kop koffie/thee. 

U speelt prachtige golfrondes tegen mooie tarieven, wij voegen geen spelers toe aan uw flight én u hoeft niets extra te betalen wanneer u op zomergreens speelt! Onze banen gaan bovendien pas over op wintergreens wanneer de omstandigheden het echt niet anders toelaten. Zo profiteert u ook tijdens de wintermaanden van het beste dat golf te bieden heeft.

 

*Leden van Golfkring Het Rijk ontvangen 20% korting op bovenstaande actietarieven. 

 

Wintergreenfee reserveren

U kunt gebruikmaken van onze wintergreenfeetarieven op alle vier de golfbanen van Het Rijk. Starttijden kunt u vanaf 14 dagen voor de gewenste speeldatum.

 

Reserveren>>

 

Actuele baancondities golfbanen

Wilt u voordat u gaat golfen of reserveren op Het Rijk, weten wat de condities van de golfbaan zijn? Dan kunt u op onze website de actuele baancondities bekijken. Deze condities worden dagelijks bijgewerkt.

 

Openingstijden clubhuizen

Wilt u na uw golfronde opwarmen met een lekker kopje koffie, een goeie borrel en misschien wel een compleet diner? Dan bent u natuurlijk van harte welkom in onze gezellige clubhuizen!