Nu 10,- greenfeekorting bij Golfkring Het Rijk

Golfkring Het Rijk biedt dé kortingskaart voor iedere golfer. Voor slechts € 27,- ontvangt u een Golfkringkaart 2016. Met deze kaart profiteert u het hele jaar van de volgende voordelen op de vier prachtige golfbanen van Het Rijk:

•    10 x 20% korting op de 9- of 18-holes greenfee van Het Rijk
•    10 % korting op de Greenfee dinerarrangementen van Het Rijk
•    10 % korting op landelijke acties van Het Rijk Golfbanen
•    10 % korting op alle Open Golfwedstrijden van Het Rijk Golfbanen
•      5 % korting op aankopen in de golfshops van Het Rijk
•    Uitnodigingen voor speciale Golfkringwedstrijden

 

Golfkring Het Rijk is de digitale golfvereniging van Het Rijk Golfbanen. U kunt bovenstaande basislidmaatschap dus ook uitbreiden met NGF-registratie van uw handicap. De totale kosten van uw lidmaatschap bedragen dan € 43,40 per jaar. U kunt zelf kiezen welke vorm van Golfkringlidmaatschap het beste bij u past zodat u optimaal voordeel uit uw Golfkringkaart kunt halen.

 

Nu € 10,- extra greenfeekorting

Koopt u uw Golfkringkaart tussen 28 april en 31 mei 2016? Dan krijgt u van ons een Golfkringtientje cadeau. Tegen inlevering van dit tientje profiteert u eenmalig van € 10,- extra greenfeekorting bovenop de korting die u als Golfkringkaarthouder toch al krijgt! De korting op uw eerste golfronde kan hierdoor oplopen tot wel € 23,50 en zo heeft u uw Golfkringkaart 2016 wel heel snel terug verdient. U kunt het Golfkringtientje gebruiken in de periode van 28 april t/m 30 juni 2016, maar niet in combinatie in andere aanbiedingen.

 

Hoe komt u aan een Golfkringkaart & –tientje?

U kunt de Golfkringkaart 2016 aanschaffen aan de recepties van onze golfbanen op de dag dat u deze voor het eerst wilt gebruiken. Het Golfkringtientje kan dan direct op uw golfronde  verrekend worden. U kunt uw Golfkringkaart 2016 ook online bestellen door op onderstaande button te klikken o.v.v. actiecode GK1016. Het Golfkringtientje wordt dan binnen 5 werkdagen aan u opgestuurd.

 
Nu inschrijven