Pakt u de handschoen op

Een gratis golfles

Graag laten we u ervaren hoe leuk golfen op Het Rijk is! Heeft u wel eens nagedacht over het volgen van golfles op een van de golfbanen van Het Rijk? Stelt u zich eens voor dat u na een korte instructie de bal meer dan 100 meter ver slaat of, als u meer ervaring heeft, de bal dicht bij de vlag speelt. Wij willen u graag overtuigen hoe leuk golfen op Het Rijk is en daarom bieden wij u een gratis kennismakingsles aan.

 

In een klein groepje (4 - 12 personen) volgt u een golfles van 80 minuten bij een van de ervaren golfprofessionals van Golfschool Het Rijk. Tijdens deze kennismakingsles ervaart u uit eerste hand hoe leuk en uitdagend de golfsport is. Plezier staat voorop! Na de les bieden wij u een kopje koffie aan in het clubhuis en heeft de professional alle tijd om u nadere uitleg te geven over de lesmogelijkheden van Het Rijk.

Bent u al nieuwsgierig naar wat onze golfschool u te bieden heeft? Dan dagen wij u persoonlijk uit om de handschoen op te pakken en de gratis kennismakingsles te volgen. De kennismakingslessen worden per Het Rijk golfbaan op verschillende dagen en tijden gepland. Schrijf u nu in, dan schudden wij u graag binnenkort de hand op een van de prachtige Het Rijk golfbanen.
 

Voor het inschrijven voor een gratis kennismakingsles kunt u contact opnemen met;


Golfbaan Het Rijk van Nijmegen: 024-3976644 / shop@golfbaanhetrijkvannijmegen.nl
Golfbaan Het Rijk van Nunspeet: 0341-255255 / shop@golfbaanhetrijkvannunspeet.nl
Golfbaan Het Rijk van Margraten: 043-3569999 / shop@golfbaanhetrijkvanmargraten.nl
Golfbaan Het Rijk van Sybrook: 0541-530331 / golfschool@golfbaanhetrijkvansybrook.nl

 

Bent u geïnteresseerd in Het Rijk Golfbanen en onze acties?
Scan dan nu deze QR-code en registreer eenvoudig uw gegevens:

Het Rijk Golfbanen, zo mooi kan golf zijn