Vader golft gratis op Vaderdag

Trakteert u uw vader graag op een bijzondere Vaderdag? Op de golfbanen van Het Rijk kunt u heerlijk ontspannen borrelen, lunchen of dineren. Onze clubhuizen beschikken over een gezellige bar, een sfeervol restaurant en een uitstekende keuken. U geniet van verrassende gerechten, met zorg bereid uit de beste seizoens- en streekproducten.

 

Maar er is meer! Komt u op zondag 19 juni 2016 met uw vader of de vader van uw kinderen golfen? Dan hoeft vader geen greenfee te betalen! U kunt genieten van dit aanbod op alle vier de golfbanen van het Rijk wanneer de overige spelers in de flight greenfee voldoen. Dit aanbod geldt op basis van maximaal 1 vader per flight en niet in combinatie met andere acties of greenfeefreekaarten.

 

Starttijden voor zondag 19 juni kunnen reeds geboekt worden. Reserveren kan online of telefonisch bij de golfbaan van uw keuze. Via deze telefoonnummers kunt u, indien u dit wenst, ook een reservering maken in het restaurant van de golfbaan. Dit kan voor een lekker diner, maar in sommige gevallen ook voor een bijzonder Vaderdagaanbod. Klik hieronder op de naam van de baan om te bekijken wat dit aanbod is.

 

Het Rijk Golfbanen, zo mooi kan golf zijn


Golfbaan Het Rijk van Nijmegen: 024-3976644
Golfbaan Het Rijk van Nunspeet: 0341-255255
Golfbaan Het Rijk van Margraten: 043-3569999
Golfbaan Het Rijk van Sybrook: 0541-530331