Vriendendeal

Het voorjaar is begonnen! We hoeven u natuurlijk niet te vertellen hoe lekker dit is, dat weet u zelf ook wel. Wat we u wél graag willen vertellen is dat wij de start van het golfseizoen vieren met een zeer feestelijke Lentedeal:

 

Omdat er niets leuker is dan met uw vrienden en vriendinnen samen genieten van een heerlijk rondje golf, beginnen wij dit voorjaar van 15 maart t/m 15 april met de Vriendendeal.

 

Vanaf € 109 per flight maakt u al een heerlijke golfronde op een van de golfbanen van Het Rijk. Boek nu ook zo'n mooie deal! U kunt op alle golfbanen vanaf drie weken voorafgaand aan de door u gewenste speeldatum reserveren.

 

Met de Vriendendeal betaalt u € 109 per flight (door de week) of € 129 (in het weekend). Bepaal zelf met hoeveel vrienden u speelt in uw flight. Dus waar wacht u op? Bel uw golfvrienden en vriendinnen en geniet van het voorjaar! U mag een onbeperkt aantal keren van de Vriendendeal van Het Rijk profiteren. De vriendendeal is een individuele actie, u kunt reserveren voor maximaal 8 personen per dag. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen of kortingskaarten. Bovenstaande tarieven zijn ook van toepassing voor leden van de Golfkring.

 

Het Rijk Golfbanen, zo mooi kan golf zijn!

 
 
Reserveer uw starttijd