Limburgs zuurvlees cadeau na 18-holes op Margraten

In het schitterende Zuid-Limburgse heuvellandschap, tussen landerijen, wijngaarden en oude bossen, ligt Golfbaan Het Rijk van Margraten. De unieke ligging en grote hoogteverschillen maken uw golfronde op deze prachtige baan tot een bijzondere ervaring. In het sfeervolle clubhuis kunt u rekenen op Bourgondische gezelligheid en authentieke Limburgse gastvrijheid.

 

Wegens succes verlengd: bourgondische afsluiter van uw golfmiddag


Dit najaar maakt de mooiste golfbaan van Zuid-Limburg uw golfervaring tot een compleet dagje uit. We verlengen onze actie zelfs nog t/m 30 november. Na afloop van uw 18-holes golfronde krijgt u een heerlijke maaltijd van Limburgs zuurvlees met verse frites en salade cadeau.


Geniet ook van een compleet golfdagje uit! Boek uw starttijd op Het Rijk van Margraten en geniet van 18 uitdagende holes en een heerlijke en authentieke Limburgse specialiteit. Profiteren van dit smakelijke aanbod kan exclusief op Golfbaan Het Rijk van Margraten, alleen bij individuele greenfee-reserveringen van 18-holes en niet in combinatie met andere prijsafspraken, aanbiedingen of greenfeefreekaarten.


Vanaf 14 dagen voor de gewenste speeldatum kunt u online uw starttijd reserveren. Bellen kan natuurlijk ook.

Het Rijk van Margraten: (043) 356 99 99.


Het Rijk Golfbanen, zo mooi kan golf zijn