Mooie welkomstcadeau ís voor nieuwe All-in leden

Als lid van Het Rijk van Margraten profiteert u van ruime speelmogelijkheden, vele wedstrijden, uitgebreide lesmogelijkheden en vooral veel golfplezier. Hiernaast kunt u onbeperkt gebruikmaken de oefenfaciliteiten en de gezellige horecagelegenheden. De enthousiaste golfverenigingen spelend op Golfbaan Het Rijk van Margraten organiseert wekelijks wedstrijden voor beginnende en gevorderde golfers en vele andere activiteiten waarbij u van harte welkom bent. En er is meer! Als lid van Het Rijk van Margraten golft u gratis op de 45-holes golfbaan van Het Rijk van Nijmegen én profiteert u van korting op de greenfee van verschillende golfbanen in de grensstreek. 
 

Een vorm van lidmaatschap voor iedereen

Graag maken wij het beste wat golf te bieden heeft toegankelijk met een passende vorm van lidmaatschap voor iedereen. Op de pagina met Lidmaatschapsvormen leest u alles over de mogelijkheden.
 

Welkomstcadeau nieuwe All-in leden

In 2016 viert Golfbaan het Rijk van Margraten haar 10-jarig lustrum. Besluit u in dit feestelijke jaar een All-in lidmaatschap af te sluiten? Dan ontvangt u naast veel golfplezier ook nog eens de volgende welkomstcadeau's:
  • 1 maand lidmaatschap gratis
  • Drie gratis golflessen
  • € 30,- ballentegoed driving range
  • Een "Het Rijk verwenbox" 

 

Meer informatie of een kennismaking

Heeft u interesse in een lidmaatschap? Dan bent u van harte welkom voor een rondleiding op Golfbaan Het Rijk van Margraten! Onder het genot van een kopje koffie informeren wij u graag persoonlijk over de mogelijkheden en tarieven van ons lidmaatschap. Via 043-3569999 kunt u contact opnemen om een afspraak te maken. Het contactformulier invullen kan ook.