MosselRijk greenfee arrangement op Margraten

WEGENS SUCCES VERLENGD! In het schitterende Zuid-Limburgse heuvellandschap, tussen landerijen, wijngaarden en oude bossen, ligt Golfbaan Het Rijk van Margraten. De unieke ligging en grote hoogteverschillen maken uw golfronde op deze prachtige baan tot een bijzondere ervaring. In het sfeervolle clubhuis kunt u rekenen op Bourgondische gezelligheid en authentieke Limburgse gastvrijheid.


Deze mooiste golfbaan van Zuid-Limburg maakt uw golfervaring tot een compleet dagje uit! Tot en met 30 november geniet u van een MosselRijk greenfee arrangement vanaf € 69,50. Na uw golfronde geniet u van verse Zeeuwse mosselen op traditionele wijze bereid en geserveerd met frietjes en 2 sausjes.

 
Greenfee 18-holes MosselRijk arrangement*:
maandag € 69,50
dinsdag t/m donderdag € 72,50
vrijdag € 75,00
zaterdag en zondag € 81,50
*Leden van Golfkring Het Rijk ontvangen 10% korting op bovenstaande arrangementsprijs.

Geniet ook van een compleet golfdagje uit! Boek uw starttijd op Het Rijk van Margraten en geniet van 18 uitdagende holes. Profiteren van dit smakelijke aanbod kan exclusief op Golfbaan Het Rijk van Margraten, alleen bij individuele greenfee-reserveringen van 18-holes en niet in combinatie met andere prijsafspraken, aanbiedingen of greenfeefreekaarten.


Vanaf 14 dagen voor de gewenste speeldatum kunt u uw starttijd op Het Rijk van Margraten Online reserveren of telefonisch via 043-3569999.

 

Het Rijk Golfbanen, zo mooi kan golf zijn