Open Golfdag op Het Rijk van Margraten

Zaterdag 2 september is een bijzondere dag op Golfbaan Het Rijk van Margraten! Tijdens de Open Golfdag is iedereen die het plezier van de golfsport wilt ontdekken van harte welkom om deel te nemen aan een uitgebreid programma Kennismaken met golf, en iedereen die al van de sport geniet, is van harte welkom om mee te doen aan het 18-holes Bourgondisch Open.
Golfplezier voor ervaren golfers én echte beginners dus!

 

Kennismaken met Golf

Wilt u graag eens golfen? Heeft u familieleden, vrienden of andere bekenden die graag kennis willen maken met de golfsport? Dan bent u zaterdag 2 september allemaal van harte welkom bij Kennismaken met Golf!

 

Het programma ziet er als volgt uit:
10.00 uur: Ontvangst met koffie in het clubhuis
10.30 uur: Aanvang golflessen
12.00 uur: Pauze met een drankje
12.30 uur: Eerste wedstrijdervaring op de Short Golfbaan
14.00 uur: Afsluitend drankje en prijsuitreiking

 

Deelname aan Kennismaken met Golf tijdens onze Open Golfdag is helemaal gratis. U kunt zich aanmelden door een mail te sturen aan shop@golfbaanhetrijkvanmargraten.nl

 

Bourgondisch Open

Op zaterdag 2 september organiseert Golfbaan Het Rijk van Margraten het Bourgondisch Open. Dé golfdag voor levensgenieters! Golf, gezelligheid en lekker eten vormen de ingrediënten voor deze unieke dag op de mooiste golfbaan van Zuid-Limburg.

 

Het programma ziet er als volgt uit:
12.30 uur: Ontvangst met koffie/thee en Limburgse vlaai
13.30 uur: Start 18- holes shotgun wedstrijd
19.00 uur: Borrel, prijsuitreiking en Bougondisch buffet

 

De spelvorm van de wedstrijd is individueel Stableford met ¾ handicap verrekening en de kosten voor deelname aan het Bourgondische Open bedragen slechts € 60,- per persoon. Dit bedrag omvat koffie/thee en vlaai bij de ontvangst, het Bourgondisch buffet  en de 18-holes ronde met het mooiste uitzicht van Nederland! Voor Golfkringkaarthouders en leden van ANWB-Golf geldt een aangepast tarief van € 50,- per persoon. Leden van Het Rijk van Margraten kunnen deelnemen voor € 22,50 per persoon.

 

Meld u nu aan! Wij zien u 2 september graag meegenieten van het Bourgondisch Open.

Inschrijfformulier>>