Christmas hole-in-one Het Rijk van Nijmegen

Wilt u met kerst genieten zonder stress? Het keukenteam van Golfbaan Het Rijk van Nijmegen biedt u "Christmas hole-in-one" aan. Geniet met de kerst samen van een volledig verzorgde dag. Geen boodschappen doen, niet koken, maar samen genieten. 

 

Voor een lekkernij bij de koffie, de traktaties bij de borrel tot maaltijdvullende hapjes in de avond wordt gezorgd. Met een keur aan lekkernijen die u eventueel alleen nog maar hoeft warm te maken en te serveren. De inhoud van de Christmas hole-in-one vindt u op het bestelformulier onderaan de pagina. 

 

Kosten

De kosten van bovenstaande Christmas hole-in-one bedragen slechts € 18.50 per persoon (minimale afname van 2 personen) 

 

Bestellen en afhalen

Bestellingen voor bovenstaande Christmas hole in one kunt u t/m zondag 20 december plaatsen door middel van het insturen van dit bestelformulier naar: chefkok@golfbaanhetrijkvannijmegen.nl o.v.v. To Go kerst of door dit formulier ingevuld af te geven bij de receptie of horeca. 

 

Op donderdag 24 december kunt u uw complete pakket tussen 15.00 en 17.00 uur afhalen bij Golfbaan Het Rijk van Nijmegen. Geschreven bereidingsinstructies zijn inbegrepen. Het pakket is maximaal 48 uur te bewaren en kunt u minimaal gebruiken tot en met 2e kerstdag. 

 

Menu en bestelformulier