Ga mee op een golfreis naar Spanje

Van zaterdag 19 t/m zaterdag 26 november 2016 organiseren golfprofessionals Stephan Ruijter en Cees Adams een heerlijke golfreis naar de Costa Blanca. Dit betekent 7 dagen lang genieten van prachtige golfbanen in de Spaanse zon.
U kunt nog mee!

Als u meegaat verblijft u 7 nachten in het prachtige 5 sterren Denia Marriott La Sella Golf Resort & Spa. Onder begeleiding van Stephan en Cees golft u 5 dagen op de indrukwekkende golfbanen die aan dit luxe complex verbonden zijn. De kosten voor deze zeer complete golfreis bedragen € 1199,-*. In dit bedrag is inbegrepen:

 

  • 7 nachten in het Denia Marriott La Sella Golf & Spa op basis van half pension
    (ontbijt, diner, huiswijn, bier en water)
  • 5 Greenfees (3x la Sella, 2x el Saler)
  • 5 x gebruik van de oefenfaciliteiten
  • 5 x golfles en baanbegeleiding van Stephan en Cees
  • Transfers van en naar luchthaven en el Saler


* Bovenstaande kosten zijn op basis van een 2-persoonskamer. De toeslag voor een 1-persoonskamer bedraagt € 196,-. De kosten van de vlucht zijn nog niet in de prijs inbegrepen. Reden hiervoor is dat de vluchtprijzen momenteel nog niet bekend zijn maar de verwachting is dat deze ongeveer € 300,- per persoon zullen bedragen.

Voor meer informatie over deze heerlijke golfweek in Spanje kunt u zich wenden tot Stephan of Cees. U kunt hen aanspreken of mailen via golfschool@golfbaanhetrijkvannijmegen.nl

 

Direct boeken kan via michiel.de.boer@pinhigh.com