Iedere woensdag van november: Bockbierarrangement

Iedere woensdag van de maand november kunt u op Golfbaan Het Rijk van Nijmegen genieten van een Bockbierarrangement. Dit smakelijke arrangement omvat een prachtige 9-holes herfstronde afgesloten met een Bockbierproeverij in ons gezellige clubhuis. Deze proeverij bestaat uit een Steenbrugge Bok gevolgd door een Texels Bock en een Hertog Jan Bock. Alle drie de bieren worden geserveerd met een borrelhapje.

 

De kosten van bovenstaande 9-holes Bockbierarrangement op Het Rijk van Nijmegen bedragen slechts € 35,- per persoon. Het arrangement is uitsluitend te reserveren op woensdagen in november 2016 en mogelijk in combinatie met starttijden  voor 14.00 uur. Wilt u heel graag genieten van bovenstaand arrangement in combinatie met een 18-holes golfronde? Dan kan dat uiteraard ook. U kunt dan starten op woensdagen voor 12.00 uur en betaalt slechts €57,50 per persoon voor  dit heerlijk complete Bockbierarrangement! Gasten die alleen willen aansluiten voor de Bockbierproeverij, betalen hiervoor slechts € 15,- per persoon.

 

Vanaf 21 dagen voor de gewenste speeldatum kunt u uw Bockbierarrangement op Golfbaan Het Rijk van Nijmegen boeken. Een starttijd reserveren kan online of telefonisch via 024-3976644.

 

Geniet van de herfst!