Ladies Cup 2016: Viva Las Vegas!

Datum: Woensdag 1 juni 2016
Aanvang: 10.30 uur
Locatie: Golfbaan Het Rijk van Nijmegen
Inschrijven:

Klik hier>>

 

In samenwerking met:     
 
Op woensdag 1 juni vindt op Golfbaan Het Rijk van Nijmegen de Ladies Cup plaats! Dé golfdag voor Ladies Only staat dit jaar volledig in het teken van Viva Las Vegas en belooft een feestelijke dag te worden.
 
Het programma van de Ladies Cup ziet er als volgt uit:
10.30 uur: Ontvangst met koffie/thee en wat lekkers
12.00 uur: Shotgun start wedstrijd
16.30 uur: Binnenkomst en tijd voor omkleden
17.00 uur: Aanvang  middagprogramma en prijsuitreiking
 
De spelvorm van de wedstrijd is Individueel Stableford. Zowel in de categorie 0-24.0 als in de categorie 24.1-36 zijn spetterende prijzen te winnen. Hiernaast kunt u na de wedstrijd in het clubhuis natuurlijk een gokje wagen, en speelt u automatisch mee aan de Viva Las Vegas-loterij. Samen met uw vriendinnen geniet u van een heerlijke dag vol glitter en glamour.
 
Als organisatie zijn wij ook erg benieuwd naar uw eigen Viva Las Vegas-creatie. De dame die de meest spectaculaire outfit weet samen te stellen binnen het thema, maakt kans om de Het Rijk van Nijmegen Style Award mee naar huis te nemen. Deze award wordt mede mogelijk gemaakt door Stijlconcept. De winnares ontvangt een persoonlijk stijladvies inclusief garderobe check. Zorg dus dat u er spetterend uitziet! 
 
Wilt u ook stralen tijdens de Ladies Cup, Viva Las Vegas? Meld u dan nu aan! De kosten voor deelname bedragen € 69,50 per persoon. Dit bedrag omvat de ontvangst met koffie/thee en wat lekkers, een lunchpakket, de 18-holes wedstrijd en een middag vol entertainment! Leden van het Rijk van Nijmegen kunnen deelnemen voor € 29,50 per persoon. Voor leden van de overige banen van Het Rijk geldt een aangepast tarief van € 49,50 per persoon.  
 
Graag zien wij u 1 juni meegenieten van de Ladies Cup op Het Rijk van Nijmegen.