Ladies Cup 4 Pink

Op woensdag 31 mei vindt op de prachtige golfbaan van Het Rijk van Nijmegen de Ladies Cup 2017 plaats. Dé golfdag voor Ladies Only staat dit jaar volledig in het teken van 4 Pink! Hiermee haken wij aan bij de Röhnisch Ladies Tour 4 Pink : een dames golftour die Pink Ribbon steunt in de strijd tegen borstkanker. U geniet van de vertrouwde feestelijkheid van de Het Rijk van Nijmegen Ladies Cup terwijl u uw bijdrage levert aan dit goede doel.

 

Het programma ziet er als volgt uit:

10.00 uur: Ontvangst met lekkernijen
11.00 uur: Start wedstrijd
16.00 uur: Binnenkomst en tijd voor omkleden
17.00 uur: Aanvang modeshow door Golf Diva
gevolgd door de prijsuitreiking, loterij en nog veel gezelligheid!

Iedere golfster is van harte welkom om deel te nemen aan de 18-holes golfwedstrijd. De spelvorm is Individueel Stableford en zowel in categorie 0-24.0 als in de categorie 24.1-36 maakt u kans op fantastische prijzen.

A very Diva afternoon

Zowel voor als na het sportieve programma vormen het clubhuis en het terras van Het Rijk van Nijmegen het decor voor a very Diva afternoon, met onder andere:

  • Feestelijke modeshow
  • Fashion Corner met de nieuwste golfmode
  • Glamorous Golf accessories & Jewelry
  • Loterij voor Pink Ribbon
  • Gratis compressiebehandeling door LadyLine
  • Huidadvies door schoonheidsspecialiste Martine Hulscher
  • Demo Plexr behandeling door BMD Clinics
  • Bewegingsadvies en massage door Fysiotherapie Jacobslaan

 

Style Award

Als organisatie zijn wij erg benieuwd naar uw eigen Golf Diva-creatie! De dame die de meest spectaculaire outfit weet samen te stellen binnen het thema, maakt kans om de Style Award mee naar huis te nemen. Ook hiervoor beschikken wij over een mooie prijs, dus zorg dat u er spetterend uitziet!

 

Meld u nu aan!

Willen u en uw vriendinnen ook stralen tijdens de Ladies Cup 4 Pink? Meld u dan nu aan! De kosten voor deelname aan de leukste golfdag voor dames bedragen € 70,- per persoon. Dit bedrag omvat de ontvangst met koffie/thee en lekkernijen,  de 18-holes golfwedstrijd en een middag vol entertainment! Leden van Het Rijk van Nijmegen kunnen deelnemen voor €25,- per persoon. Per deelnemer wordt een bedrag van € 10,- afgedragen  aan Pink Ribbon!

 

U kunt zich inschrijven via Het Rijk van Nijmegen of via Golf Diva. Welke weg u ook kiest, we zien u 31 mei graag meegenieten van de Ladies Cup 4 Pink op Golfbaan Het Rijk van Nijmegen.

 

 

Nu inschrijven via Het Rijk                                                            Nu inschrijven via Golf Diva