Kosten
De kosten van deze traiteurservice bedragen slechts:
- Voorgerecht of soep | hoofdgerecht | dessert €25,- per persoon
- Voorgerecht | soep | hoofdgerecht | dessert €28,- per persoon
En er is meer! Wilt u graag bijpassende wijnen bij uw diner? Dan heeft Horecamanager Jens van den Berg een aantal heerlijke wijnsuggesties voor u uitgezocht.
Bestellen
Bestellingen voor bovenstaande traiteurservice kunt u tot en met zondag 13 december plaatsen door middel van het insturen van het bestelformulier naar: chefkok@golfbaanhetrijkvannijmegen.nl o.v.v. ‘to go kerst’ of door dit formulier af te geven bij de receptie of horeca.
Op donderdag 24 december kunt u uw complete menu ophalen tussen 14:00 en 17:00 uur bij Golfbaan Het Rijk van Nijmegen. Bereidingsinstructies zijn inbegrepen. Het menu is minimaal te gebruiken tot en met 2e Kerstdag.
Keuzemenu en bestelformulier