Open Dag: Trickshow, 9-holes & gratis kennismakingslessen

Op zaterdag 8 april vindt de Nationale Open Golfdag plaats. U bent deze dag van harte welkom op Golfbaan Het Rijk van Nijmegen! Als niet-golfer om kennis te maken met het plezier van de golfsport en als wel-golfer om kennis te maken met onze prachtige golfbaan.

 

Het programma van de Open Golfdag op Het Rijk van Nijmegen bestaat uit:

09.30 tot 10.30 uur: Ontvangst met koffie voor iedereen die 9-holes komt spelen
10.30 tot 13.30 uur: Start 9-holes golfronde
13.30 tot 14.00 uur: Ontvangst met koffie voor iedereen die kennis komt maken met golf
14.00 tot 14.30 uur: GolfTrickshow van Guido Loning op de driving range
15.00 tot 16.30 uur: Aanvang gratis kennismakingslessen
16.30 tot 17.30 uur: Afsluitend hapje en drankje
 

9-holes golfronde voor slechts €10,-

U kunt zaterdag 8 april van een 9-holes ronde op Golfbaan Het Rijk van Nijmegen genieten voor slechts €10,- per persoon! Deze golfronde start als Shotgun om 10.30 uur. Vanaf 09.30 uur staan de koffie en thee met wat lekkers voor u klaar in het clubhuis.

 

Wilt u zich aanmelden voor deelname aan deze 9-holes golfronde? Stuur dan een mail aan golfschool@golfbaanhetrijkvannijmegen.nl. In deze mail graag uw naam, handicap en de gegevens van uw eventuele medespeler vermelden. De €10,- per persoon omvatten zowel de koffie met wat lekkers bij de ontvangst als de 9-holes golfervaring, en kunnen op de dag zelf aan de receptie van de golfbaan betaald worden.

 

Gratis Kennismakingslessen

Wilt u graag eens golfen? Heeft u familieleden, vrienden of andere bekenden die graag kennis willen maken met de golfsport? Dan kunt u zaterdag 8 april met zijn allen meegenieten van de gratis kennismakingslessen op Het Rijk van Nijmegen. Deze lessen gaan om 15.00 uur van start en leren u in korte tijd alle basisslagen van de golfsport. U kunt zich aanmelden voor deelname door een mail te sturen aan golfshool@golfbaanhetrijkvannijmegen.nl.

 

Aanmelden voor de Kennismakingslessen is voor ons praktisch, maar niet noodzakelijk! Aanmelden op de dag zelf kan ook nog. Deelnemers dienen wel minimaal 12 jaar oud te zijn. Voor de jongste jeugd organiseren wij binnenkort een hele eigen kennismakingsdag.
 
Graag zien wij u zaterdag 8 april op Golfbaan Het Rijk van Nijmegen.