Sportieve winterborrel organiseren?

Wilt u graag een borrel organiseren voor uw collega’s of relaties, en zou u het leuk vinden wanneer deze borrel net dát beetje extra heeft? Dan heeft Golfbaan Het Rijk van Nijmegen de ideale mogelijkheid voor u.

 

Naast dat u op Golfbaan Het Rijk van Nijmegen heerlijk comfortabel kunt borrelen in het clubhuis, kan dat nu ook op de driving range. Ziet u het al voor u? Aankomst over een rode loper, brandende vuurkorven en sfeervolle verlichting. Ontvangst met warme chocomel, glühwein, speciaal bier of een goede champagne? Erwtensoep, bitterballen, oesters en zelfs live cooking, alles is mogelijk.

 

En het leukste is dat uw gasten tijdens de borrel onbeperkt ballen mogen slaan. Niemand hoeft het dus koud te krijgen. Dit ballen slaan kan desgewenst ook nog onder begeleiding van een golfprofessional of op de beats van een DJ.
U begrijpt het al: de mogelijkheden zijn eindeloos!

Winterborrel “Beats & Balls” 

Graag maken wij de mogelijkheden overzichtelijk, door u voor deze winter een aantrekkelijk aanbod te doen. Komt u tussen 9 december 2017 en 21 januari 2018 met minimaal 20 personen genieten van een winterborrel op onze driving range, dan kunnen wij u het volgende aanbieden: Twee uur lang borrelen op onze sfeervol aangeklede driving range, inclusief drankjes en hapjes, voor slechts €29,50 p.p. De muziek staat aan om voor nog meer sfeer te zorgen, en er is een golfprofessional aanwezig die uw gasten kan begeleiden tijdens het onbeperkt ballen slaan.

Een greep uit de uitbreidingsmogelijkheden

  • Live DJ vanaf € 9,00 p.p.
  • Een uur extra hapjes en drankjes vanaf € 9,00 p.p.
  • Stampottenbuffet vanaf € 15,00 p.p.
  • Winterbarbecue vanaf € 20,00 p.p.
  • Steak & Lobster barbecue vanaf € 25,00 p.p.
  • Dranken buiten het standaard arrangement in overleg

Graag organiseren wij uw sportieve winterborrel!

U kunt ons bereiken via 024-3976644 of sales@golfbaanhetrijkvannijmegen.nl